Dgkfj5 23 haftalık hamileyim sürekli tuvaletim geliyor yaptıktan sonra da sanki hala varmış gibi hissediyorum
sorenita_ Dgkfj5 idrar yolu enfeksiyonu bu haftalarda olur genelde, bol bol su için tek çözümü bu.. idrar tahlili verin doktor tek içimlik antibiyotik verecektir ama bol su içmezseniz tekrarlar sık sık
cylnboran04 Dgkfj5 idrara çıkıyorum 5 dakika sonra gene gelıyor gıbı ama gelmiyor bebek buyudukce baskı yapıyor
Havin49_ Dgkfj5 rahim büyüyor bebek baskı yapıyor cnm benim de 20 haftalık ikiz tuvalet de yatıp kalkıyorum
Dgkfj5 Havin49_ bende öyle az da olsa geliyor yapsam bile varmış gibi hissediyorum hele tekme atınca sanki ayağını orda hissediyorum
Havin49_ Dgkfj5 doğrudur cnm artık doğurana kadar öyle geçen eşimle üskğdara gittik allahtan metro tercih ettik 40 dk da 4 kere tuvalete gitirm eşim de espiri amaçlı tüm paramız tuvalet e gitir diyip kahkaha attı 😆😆
Havin49_ Dgkfj5 benim sağ kalça felç gibi oluyor yatınca kalkana kadar eşim yardımcı oluyor o vakite kadar altıma kaçırıorum günde 6-7 pijama değiştiriyorum