Semra52 Kızlar Sultanbeyli saygı hastanesini düşünüyordum Doğum için fakat herkes orası direk sezeryan yapıyor gitme falan diyorlar.kafam çok karıştı.Birde doktorun daha çok sezeryan mi normal Doğum mu yaptırdığını nasıl öğrenebilirim.Kime sormalı.Şimdiden teşekkür kızlar 🤔
Betyil Semra52 bende oraya gidiyorum doktorum hiç te sezeryana meyilli değil inanma onlara benim tanıdığım herkes orda normal doğum yaptı hastanedende dokturumdanda memnunum :)
Selimunl Semra52 normal doğum yapmak size bağlı siizn kararınız sizin açılmanıza bağlı neden hep doktorlara suç atılır bilmem🙄 ebru hanıma gidiyorum ben sezeryan olacağım ama bu brnden kaynaklı çünkü ilki sezeryan oldu bir cm bile açılmam olmamıştı
Duyguxx Semra52 canım ben Nihan hanıma gittim geçen sene. Güleryüzlü değildi hiç sevemediğim için güvenmemiştim dış gebelikti benim hikayem. Medipole gittim tedavi için. Ama Nihan hanım ne dediyse doğru çıktı.
Semra52 Duyguxx Hep güleryüzlü olduğundan bahsediyorlar ama demek ki sana ters anı denk gelmiş canım.