medine657_ Kızlar iyi akşamlar 18 haftalık hamileyim sabahtan beri kalçalarım ağrıyor çok canım yanıyor nasıl geçer ya harektlerimide kısıtlıyor sizde öyle oldunuz mu
ysmnsen medine657_ ay bende 18 haftalık oldum bugün benimde kalçamda ağrı vardı gün boyu ama hareket edemeyecek kadar kısıtlı değildi 🫠
Havin49_ medine657_ benim 12 haftadan beri öyle sağ kalçam felç bi uzandım mu veya uzun süre oturdum mu kötürüm gibi kalıyorum
anneoluyorummm103 medine657_ bende son 1 haftadır çekiyorum ya sağ tarafta bir ağrı ne yürüyebildim ne yatabildim. Resmen yatağa eşim yardım etmeden yatamıyordum neyseki 1-2 gündür hafifledi ağrısı hareketlerime dikkat ettim bolca yattım ağrımayan tarafıma geçiyor gibi
medine657_ ysmnsen ilk defa oldu acaba gece yatarken üstüm açık mı kaldı diye düşündüm biyandan da ama hamilikten kalçalara yayılan rahatsız edici bir ağrı
ysmnsen medine657_ valla hiç bilmiyorum canım ağrılarımız başladı sanırım şimdi de sol bacağım kasılıp kasılıp duruyor 🫠🤣
zeh6363 Havin49_ magnezyum kullaniyormusun ben kullanıyorum ama fayda etmiyor sanki daha önceki gebeliğimde işe yaramıştı
Blue1 Benimde 20. Haftalarımda başlamıştı sonra sebebini araştırınca kullanmam gereken demir ilacını ve magnezyum içeriği olan multivitamini aksattığımı fark ettim hemen başladım ve çok şükür bir iki günde şikayetim geçti
Havin49_ zeh6363 bizim doktor pek ilaç taraftarı değil gibi demir kan ilacı bile yeni yazdı 21 haftalık ikiz bide
Salihanurrr medine657_ çok iyi bilirim o ağrıyı 20 li haftalarda başlamıştı bende de ağladığımı bilirim ağrıdan. Sinir sıkışması siyatik adı. Benim sol kalçamda vardı magnezyum kullandm düzenli ve günde 1-2 maden suyu içtim içinde magnezyum olduğu için muz ve badem dede magnezyum var allah şifa versin inşallah
Seloloo medine657_ maalesef 25. Haftadayım devam ediyor. Günden 2 magnezyum 2 sade soda ve muz tüketiyorum ama yatarken bile çok zorluyor sağa sola dönmek. Daha fazla yapılacak bir şey maalesef yokmuş doktorum öyle söyledi çekiyorum acısını bakalım 🥲