Sementa63 Kızlar hamileliğinde balık yağı kapsül kullanan var mı? Kaç haftalıkken başladınız ve ne zamana kadar kullanılıyor? Ben Multivitamin kullanıyorum içinde OMEGA 3 te var ama az oranda var sanki.
busra34__ Sementa63 ben ınnate pronatal omega 3 kullanıyorum içinde balık yağı var ve diğer vitaminler şuan 17+1 im 2. Kutuma başladım
azlp Sementa63 doktorum önerdi pahalı bir vitamin ama kullanıyorum araştırabilir doktorunuza danışabilirsiniz 🌸
Sementa63 anneoluyorummm103 Peki onun yanında Multivitamin de kullanıyor musunuz ben Multivitamin kullanıyorum içinde az blraz Omega 3 var bu yüzden kararsız kaldım
anneoluyorummm103 Sementa63 evet ama benimkiler ayrı ayrı. Omegrav kullanıyorum bir pakette 30 balık yağı 30 da vitamin mineral diye bir hap var
mom_51 Bende 9. Haftada başladım. Doktoruma innate pronatal omega 3 yazdı. Bi skkıntı yaşamadım gelişimi gayet iyi bebeğimin. Hatta 2 gebeliğimde de geride gelirdi bebeklerim. Ama bu gebeliğimde önden gidiyor
Sementa63 Kev Ben kullandıklarımı yazayım: Demir ilacı, Multivitamin omega 3 te içinde var, D vitamini, ayrı olarak balık yağı kapsül var onu kullanmama gerek var mı diye sormak istedim.
htc5858 Sementa63 ben nates vm+dha kullanıyorum hem balık yağı hemde multivitamin, multimineral.gayet güzel 14 haftada başladım doğuma kadar devam
Sementa63 htc5858 Ben kullandıklarımı yazayım: Demir ilacı, Multivitamin omega 3 te içinde var, D vitamini, ayrı olarak balık yağı kapsül var onu kullanmama gerek var mı diye sormak istedim.
Sementa63 anneoluyorummm103 Ben kullandıklarımı yazayım: Demir ilacı, Multivitamin omega 3 te içinde var, D vitamini, ayrı olarak balık yağı kapsül var onu kullanmama gerek var mı diye sormak istedim.
anneoluyorummm103 Sementa63 bunu en iyi doktor bilir başkalarının dediğiyle hareket etme bence. kullandığın ilaçların fotoğrafını çekip diğer kontrole gittiğinde sorabilirsin
htc5858 Sementa63 yok o zaman, multivitamin in içinde omega 3 varsa. Benim kullandığım da öyle ayrıca balık yağı kullanmıyorum, yani şimdilik ilerde doktor gerek görürse kullanırım.