Gizemyigiter Taila kimseye bakma bence sen ne istiyosan onu koy ve soğuma senin çocuğun sen nasıl istiyorsan öyle yap sen karnında taşıyosun çok isteyen kendisi doğursun istediği ismi de koysun 😉
DuyguSenturk taha_yavuzun_annesi çukutay nedir ya heralde ilk okuduğumuzda hepimizin aklına aynı şey geliyordur😂😂
Gamzeemrmrt Çuku çuku desek daaha ıyı olur. Funku posta yorum yapıyosun ya yada beni mi begenmiştın ne dur yazayım ne boktan bı isim seçenegi bu boyle. Kopek mi cagırıyon trol mu yapıyon hayırdır boş boş ıslerle burayıda boş ettınız mal😂😂😂
BurcuAdak taha_yavuzun_annesi farklı olsun diyede bu kadar komik isimler seçmeyin gerçekten anlamlarını bilmemekle beraber cok kötü..
Gamzeemrmrt BurcuAdak anlami şaka mi neymiş dalga gecıyo işte baktı isim postlari heycan li oluyor. Bızde heycan katak😂😂😂😂🤮
Gamzeemrmrt Bide dunku postta sacmalık soyle boyle yazdım. Bana cok haklısın. Dıyıp begendı. Bılerek ya baska bişy degıl 😂😂😂
Slngk taha_yavuzun_annesi essiz isim istemeniz guzel ama bu isimler cok kötü.. essiz olsun diye bebeginize bunu yapmayin bence..yine de siz bilirsiniz tabi