Eda0509 taha_yavuzun_annesi dalga geçmiyorum sakın yanlış anlama kahkaha attım valla 😂😂😂 kukutay koyabilirsin
Taila Rasev ne güzel bende kimseye sölemicem meyra istediğimi doğunca kimliğine yazdırırken sölicem eşimede oda itiraz ederse onada çıkışıcam bu kez yeter kızın gelmesine bi iki hafta kaldı şurda adı yok çocuğun 😣
Rasev @Taila#38 97002 esinle anlasark koy canim ikinizinde seveceginiz isim olsun. Mavicem avzem gibi isimler haric😁😁
Taila Rasev hahahh gerçekten böle isimler yok herhalde dimi 😄 gerçi koyanlar olsa şaşmam öyle tuhaf isimler varki telaffuz ederken kısmi felç geçiricez 😄🤣
Depresif_polyanna Önceki yorumlara bakmayıp hala ciddi ciddi yorum yapanlar var şaka ayol şaka 😁😁 kimse yanlış anlamasın fikrim nacizane. Müslümanız elhamdülillah da arap değiliz arapça isim koyucaz diye zorlama isimler cikiyo ortaya.
Taila Gizemyigiter nisa çok yakın akrabamız koydu canım yoksa bende çok beğeniyorum nisa ismini zümradanda soğuttular 😓 bakalım meyrayı duyunca ne tepkiler alıcam
GULSAHKP taha_yavuzun_annesi çükütay koyun 😂 eşsiz bir isim belki nevi şahsına münhasır bir beyefendi olur
Shrrife taha_yavuzun_annesi bende çok orjinelleri varda söyleyemem ayıp 😂😂😂😂 çükübik fikibok 😂😂😂😂 hemen laf etmeyin bilmeden bir karikatür repliğidir bu 😂😂😂😂
Kyyhulya Benimisteo ayy hiç gülesim yoktu gerçekten Allah razı olsun beni güldürdünüz Allah sizi de güldürsün😂
Shrrife taha_yavuzun_annesi en güzelini sen yaptın valla insan gibi anlatınca dünya laf yiyon yürü beee 😂😂😂😂 ayakta alkıilanası bir performans 😂😂😂