Buketcekli taha_yavuzun_annesi postu açıp okuyana kadar o yazdığınız iki şeyin de isim olabileceği hiç aklıma gelmedi açıkçası kusura bakmayın ama ikisi de felaket şimdiden acıyorum o kuzucuga 😞
Shrrife Buketcekli Nursemom Aysedursun yalnız arkadaşlar burda arkadaş ironi yapıyor yani dalga geçiyor zaten 😂😂😂
Buketcekli Shrrife yazışmaları okuyunca ben de anladım öyle olduğunu ve sevindim neyse ki şakaymış 🙈🙈
Ayseymen Deletedmom197 amin insallah cumlemizi yani cukutay sukutay yazmis bende yanu halla halla dedim dogumu kolaylastirmak icin yeni bi yontemmi dedim ama bacim arkadas ironi yapmış😂😂😂
Eebruylmz taha_yavuzun_annesi ahahaha posttaki mesaja bayıldım .... İroni yapıyım derken verilen isimlere ayrı bayıldım 😂😂😂 Farklı olacam diye gerçekten insanlar işin suyunu çıkardı mükemmel bir yorum 😅 Ve sanırım laf kime gitti onuda anladım 😂😂😂
Kalphanem taha_yavuzun_annesi canım şaka mı bu isimler çukutay ne sukutay ne bebeğiniz büyüyecek ilerde dalga geçerler
Mehtapsato Taila oyku, ada , hira , en guzeli ise zeynep benim esim zeynebi istemedi icin biz oyku vercez canim masal da guzel
SNU Taila kızım olsaydı ismi hazırdı ben İpek koyacaktım canım ama oğlum oluyor şimdi bende de isim yok😂
Taila SNU benim oğlana hemen bulmuştum isim taha yusufum 👏🏻 Darısı başınıza ama erkekte ben cesur ismini beğeniyorum belki fikir olur size 🤔
Nrnnrn taha_yavuzun_annesi pokemon mu doguruyorsunuz 🤣 ayni pokemon isimleri gibi. Seni sectom sukutayyyy 🤣