taha_yavuzun_annesi karar veremedim. eşim subutay diyor ama o isimde birileri var biz eşsiz bir isim olsun istiyoruz
Benimisteo taha_yavuzun_annesi Dalga mi geciyorsunuz yoksa ciddimisiniz? Cukutay ne sukutay ne yani gercekten terslemek istemiyorum ama bu kadar da olmaz ki😳 Yani ben dogru anliyorum demi bunlar isim?
ikimelekannesi___ taha_yavuzun_annesi dalga mi geçiyorsunuz yoksa ciddi sordunuz mu bu soruyu iki isim de kötü lütfen biraz daha araştırın
Benimisteo Mahidevran61 Dalga geciyor Allah askina Taha yavuz gibi normal isimlerin annesi cukutay mi koycak. Yok cikita muz
ikimelekannesi___ Benimisteo aynı tepkinin biraz daha yumhsagibi verdim hatta senin yorumu okurken ilk kendi yorumum sandim😍😅
Emell taha_yavuzun_annesi O zaman si...tay köy. Kesinlikle eşsiz olur.😂😂😂😂 kusura bakmayın ama dayanamadim
Aysedursun taha_yavuzun_annesi eşsiz olucak dye rezil etmeyin cocugu ya büyüyünce dalga geçicekler hakkına grmş olursunz anlamı da güzel olan bir isim koyin ki anlamıyla büyüsin yawrucak ... Yazık yapmayın
Kyyhulya Benimisteo ayy hiç gülesim yoktu gerçekten Allah razı olsun beni güldürdünüz Allah sizi de güldürsün😂
Benimisteo ikimelekannesi___ Yemin ederim bende senin yorumunu kendi yorumum sandim😂 sinirlerim bozuldu😂
ikimelekannesi___ taha_yavuzun_annesi sen baya giydirdim burda millete Allah seni ne yapmasın kiz 😅😅😅🤣
Ahsenveannesi taha_yavuzun_annesi ayy bu halde beni güldürdün Allahta seni guldursun suyum gelmis sancim yok acilma yok ama sayende güldüm
NrglBayar taha_yavuzun_annesi muhtemelen dalga geçiyorsunuz.. bugün ilk defa güldüm sayenizde Allah razı olsun 😚🙏🏽