Nazasel azrayalin kese sivri olunca erkek diyorlar genelde. Gerçekten de benim kızımda kese yuvarlak oğlumda sivriydi ama tam net belli olmadan yorumlara göre heves etmeyin derim. bana kıza erkek diyen erkeğe kız diyen çok oldu
azrayalin Nazasel Çok şükür bir kızım ve bir oğlum var. Cinsiyet hiç önemli değil, yeter ki sağlıklı ve hayırlı olsun. Sadece hangisine eş gelecek, onu merak ediyorum 🥰
suumeyyeisler azrayalin ayyy bende ayni durumdayım tek duam sağlıklı olması tabiki ama merak ediyor insan işte 🥹😍
geceannesi Ne kadar çok anne varmış benimle aynı durumda benim de doktorum tahmin yapmadı gittiğimizde 11 hafta 6 günlük olmuştu ama herkes onlar biliyor söylemiyor diyor 🥹
busra34__ geceannesi aynen biliyorlar net olmadığı için söylemiyorlar ben özele gidiyorum 11. Haftada erkek olabilir çıkıntı var dedi sonrasında da o şekilde söyledi erkek yani özelde genelde erkenden tahmini söylüyorlar
busra34__ geceannesi özele mi gidiyorsunuz tuaf gerçekten emin olmadığı için söylememiştir ama belli oluyor 11. Haftada benim bir ultrason görüntüm var kim görse erkek der ztn o derece belli atiyim buraya
busra34__ geceannesi benim de özel ilk gittiğimde 2500 dü 2150 oldu sonraki muayaneler askeri personel indirimi yapıyoruz 1900 veriyoruz
busra34__ geceannesi evet bana ait çıkıntıyı göstermek için atmıştım 11 haftalık burda doktor erkek olabilir demişti tahmini olarak ödeme işlemini yaparken askeri personel indiriminiz var mı derseniz indirim yapıyorlar kartı göstermeniz gerek yanınızda olsun kartı gösterince indirim yapıyor fazla bir indirim değil ama olsun biz o şekilde 1900 ödüyoruz