ozgeoner 11+4 üz bugün perşembe günü fetal dna için kan verdim bir hafta sonra sonuçlar çıkıcak önceliğim sağlıklı olması ama çok merakta ediyorum büyük ihtimal testte öğrencem cinsiyeti 2.gebeliğim
Betbet34 ozgeoner canım bende 10. Haftada verdim 2 haftaya çıkar dediler bu cuma öğreneceğiz bakalım inşallah herşey temiz çıksın bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım 🫶🏻🥰
ipekmom_ ozgeoner fetal dna yaptırmadım ama oğluş 11+3te çok net göstermişti kendisini 😊 aizde hayırlı güzel sonuçlar alırsınız inşallah 🌸
Betbet34 ozgeoner eurofins doktorumuz orayı önerdi yurtdışına gidiyormuş. 30 bin tl ye yaptırdık siz nerede verdiniz canım ?
Betbet34 ozgeoner bizim firma biraz pahalıydı ama doktor dediği için mecbur kaldık neyse inşallah sonuçlarımız güzel gelir🥰 aynı gündeyiz bende 11+4 :) peki cinsiyet ne düşünüyorsun içine doğan bişey var mı 😇
ozgeoner Betbet34 kız bebek hayırlısı ve sağlıklısı ile çok istiyorum inşallah Allah dualarımı kabul eder
Betbet34 ozgeoner amin canım inşallah gönlünden geçen olsun 🤲🏻🥰 benim ilk bebiş rüyamda da erkek gördüm annemde erkek görmüş bakalım kız çıkıp şaşırtacak gibi geliyor 😅