daisy__ Anneler merhaba kızım 14 aylık ve bir süredir Altı çok pişik oluyor ıslak mendil kullanmıyorum pamuk kullanıyorum bezini 1 saatte bit değiştiriyorum ona rağmen oluyor şu zamana kadar hangi kremi kullandıysam fayda etmedi sizin tavsiyeniz nedir
Senamstf daisy__ Recream pişik kremi. Oğlumun günlerce ne hametanla ne bepantholle geçmeyen pişiğini anında kesmişti. Doktorumuz önerdi biraz pahalı bir krem ama hem ebatı büyük hem de çok az sürünce bile işe yarıyor yani çok uzunca bir süre kullanılabilir
daisy__ ebrarkus ilk başta onu kullandım pişik olmasın diye kullanıyordum ama pişik oldukten sonra geçirmedi
Senamstf daisy__ eczaneden almıştık biz trendyolda da var ama orijinal oluyor mu bilmiyorum çünkü bizim aldığımızın yarı fiyatında orda 🥲
ebrarkus daisy__ bez değiştirmeyi denediniz mu? Gün içerisinde bebeğinizi biraz açık bırakın sürekli bağlı kalınca da öyle oluyorlar maalesef. Ben bezini değiştirdim. Üstüne mustela krem ve saf zeytin yağını aynı anda kullandım. Ertesi güne bir şey kalmıyordu.
penbe_karisi daisy__ bütün pişik kremlerini denedim mustela bepantol Sebamed sudocrem bı marka daha vardı hatırlamıyorum kızım mantar olmuştu mustela iyi gelmişti
geceannesi daisy__ aynı sorun bizde de vardı doktorumuz bir bez bedenini büyütün ve bepanthol kullanın dedi geçti hemen şükür
Deletedmom_7156 daisy__ betonpol kullanıyordum kücükken şimdide pişik olursa travozol krem var doktor yazmıştı bide trosyd diye bi krem var onu kullanıyorum hemen geçiyor saglık ocagına yada bi doktora danışıp alabilirsiniz akşam sür sabaha geçer ama bezindende yapabilir
[silindi] Sudokremi içeriğinden dolayı sadece ciddi pişiklerde çok zorda kaldığımda kullandım, allah var deri delen çok zor pişikleri geçiriyordu ama sürekli kullanmaya gönlüm razı değil. Onun dışında günlük bepanthol baby ya da mustela 🧡
[silindi] daisy__ pişiği tetikleyen başka şeyler var mı onu araştırın. Oğlum mesela susamlı bişey yediğinde kakası da yemyeşil ekşi sulu oluyordu ve bildiğiniz deri çatlayacak hale geliyordu. O pişik gerçekten çok zorluyordu
Deletedmom_7156 daisy__ idrar testi yaptırın belki enfeksiyon olmuş olabilir o zaman bide dedigim kremleri bi alıp deneyin inşallah geçer