arsesraa Kızlarım sorum başlıkta biraz umuda ihtiyacım var sanırım. Adete bir hafta kala kan verdim ama mide yanması baskısı gibi vücudumda değişik şeyler hissediyorum. Bilmiyorum geç yerleşme ya da döllenmesi olan var mı böyle öğrenip
asil15 arsesraa canm 7 gün çok uzun bir süre olsa bile daha dollenme aşamasında neredeyse 2 hafta sürüyor ben 3. Gecikme ile öğrendim üstelik silik cizgi cikmishi
Eyllullu arsesraa adet gününden 10 gün sonra bile kanda 0 olan ben…. hamile değilim nasılda diye antibiyotik ağrı kesici dayayan doktorum…. iyi ki kullanmamışım o arada kızım 2 hafta geç döllenme ile bize büyük bir sürpriz hazırlıyormuş
arsesraa penbe_karisi inşallah bakalım belim çok ağrıyor ama regl sancısı gibi de değil gibi de valla artık stresten çok yoruldum
asil15 arsesraa amin inşallah test için acele etmeyin bence geç ogrenmek daha az stres demek regli günü bile negatifdi dusunun
arsesraa asil15 ben eylülde kimyasal yaşadım onu da böyle 6-7 gün önce öğrenmiştim ama tabii gerçekten o da çok zor sürekli test yap bekle derken
arsesraa rapunzel33 bakalım canım görücez birkaç güne valla, bir de ben yurt dışındayım burada en az 3 üstüne gebelik diyorlar testleri ona göreymiş
asil15 arsesraa aslında doğru olan gecikmeyi beklemek zaten gebelik varsa adet olmazsınız kendinizi strese sokmayın hayırlısı olsun şimdiden