kubratercan maryyyt üzdü 🥺 umarım renginar hanım da tatlı çıkar şansımıza kdjd siz kaç haftalıksınız ☺️
maryyyt kubratercan ben 32 oldum evet inşallah iyidir araştırdım ama çokta yorum göremedim aldım rastgele sizin kaş haftalık bebiş😍
kubratercan maryyyt oo maşallah çok az kalmış sizin 25 haftalık oldum ben de ☺️ esenlerde mi oturuyorsunuz , gebe okuluna katıldınız mı acaba
maryyyt kubratercan oh maşallah 🤩 bayrampaşada oturuyorum ama gebe okuluna katılamadım benim evimden hastane biraz ters dolmuş otobüs zorlanıyorum o yüzden katılamadım
maryyyt kubratercan merhaba ben bugün gittim renginar hocaya işini yapıyor başından savmıyor sadece çok suratsız asla Beyza hoca gibi değil bi sonrakine fuat boraya aldım
kubratercan maryyyt ay ben de gittim dediğiniz gibi suratsız ve Beyza hoca bebeğe ultrasonla bakarken bilgi veriyordu Renginar Hanım vermedi 🥺 inşallah Fuat bey iyi çıkar
maryyyt kubratercan inşallah evet bilgi vermedi beyza hoca çok naif bakıyordu karından bakarken bile bunun hareketleri sert sert 1 hafta sonra gel dedi randevu 15 gün sonraya var bende fuat hocaya aldım bakalım inşallah iyidir😒
kubratercan maryyyt inşallah ya, onun hakkında da bilgi verirseniz çook mutlu olurum ben de ona alırım bir sonraki randevumu 🤍
smeyyeeeee Yaa bende beyza hanıma gidiyordum çok sevmiştim son randevumda bulamadım ona tuğba terzioğluna gittim sakın gitmeyin çok suratsız ve bilgi vermiyor ultrason görüntüsü bile vermedi 😒
buseee99 smeyyeeeee tuğba hanım kötümü ? bir arkadaşım son zamanlar ona gitti ve orada yaptı doğumunu memnun kalmış ama bilmiyorum
buseee99 ben esenlere acile gittim ve bi kadın doktor ilgilendi e nabızdan baktım beyza kılıçlı diyor ama randevu çıkmıyor kendisine muayene için