Synonyms bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum herhalde erken doğurucam ben diyorum bende bazı zaman. ki ben 22+3 um bugün. daha da büyüdüğünde nasıl olur bilmiyorum. doktora gittiğimizde ters duruyor altta hissedersin hareketleri deken karnımın altı olarak düşünmüştüm aslında:) neyse benzer şeyler yaşayanları görünce içim rahatlıyor.
enfla Ozgeb baş gorunumlu demıstı zaten bısey olur mu ya bıraz donsede rahatlasam zaten tekmeden cok sahga soka toplanıo kayıo butun gun gecelerı vuruo o zmn sankı ıdrarım kacıracak gıbı oluo
Zeynep8188 enfla haha ben de 30 haftalığım ah uh diye uyuyorum şimdiden. Eşim uyansın diye daha bi ahhh diye bağrıyorum😂😂
Zeynpatak enfla 29.haftadayim bende de durum ayni . Bazen oyle bir baski yapiyo ki wc ye zor yetisiyorm hele disarda ve sandalyede oturuyosam cok fena 😅
Erten Aynısı banada oluyor. Hatta vurduğnda tuvaletim geliyor.:) canımında acıdıgı oluyor bazen 26.haftaya başlıycam bende
enfla Dilara1992 kızlar sımdı doktrdan coktım başı alagıdaymıs yukardan vurunca asadan basıyla baskı yapıomus ama bebeklern %50sı 20. haftadan sonra baş aşagı donermıs bormalmıs yanı
Dilara1992 enfla yaa benim bebegiminde basi asagida duruyo.bn inanamiyodum kafasiyla nasil vurabilir diye demek oluyomus.cok sagol canim
Gulsahural BusraTugay mide yanmam vs o kusmadan sonra oldu yoktu hiç sanırım bu son 2 ay devam ediyormuş yapacak birşey yok illa eziyetleri olacak hayırlısıyla bi kucağımza alalmda herşey unutulur