Kahramanlar Sızıntı şeklinde olanda varmış benimki direk boşaldı altına işiyor gibisin ama tutamıyorsunuz öyle birşey
Ozgeliz nuran34 Bildiğin altına işemiş gibi akıyo sıcak su. Ve benim kanlı geldi çok korktum ama doktorum rahimde ki kılcal damarlardan kaynaklanıyor dedi korkulacak bişey Yok dedi
Ozgeliz Sevim010 sancı bazen bi girer bi çıkar kasılma gibi olur karnın sertleşir ama gerçek sancı şiddetlidir ve geçmez devam eder
Ozgeliz nuran34 bu arada benim 36dan beri sızıntı şeklinde su geliyordu ara ara altıma kaçırdım sanırdım 38 haftalıktı oğlum normal Doğum yaptım
beyzayagiz o gelen sicak bisey altindan akiveriyor tutmaya calisiyosun ama tutamiyosun benim oyle olmustu uyurken bi baktim biseyler geliyo cisim sandim tutamadim kostura kostura lavobaya gittim bi baktim nisanimla birlikte suyum gelmis hemen hastaneye gitmistik
HavvaK nuran34 benim suyum bildiğin Çeşmeden akar gibi geldi. Kıyafetlerim sırılsıklam oldu. Adım attıkça geldi attıkça geldi. Hatta hastahaneye giderken arabanın kolduk bile ıslandı 🤭