Gmzcngi Ozlemsvr sabah sağlık ocagına gitmiştim daha sonra teyzeme geçtim ama ben hamilelik boyunca hiç agırlasmamıstım o gün ilk defa kendimi cok ağır hissettim adım atıcak halim yoktu sonra ordan hep beraber anneanneme gectik orda hep asagıya doğru vurdu cocuk cıkmak ister gibi hep oturdum kimseyide telaşlandırmıyım diye bişey demedim günümde 37+3 tü. Sonra eve dönrrken alısveriş yaptım normalde poşetleri kimseye tasıtmam o gün gercelten zor tasıdım eve geldim ertesi gün misafirim gelicekti hazıelık yaptım yatarkende baktım heryerim agırlasmıs Allahım kurtar beni artık bu yükten yawrumu kucagıma alıyım dedim 1e geliyodu yattım yorgunluktan uyumusum hemen 1i 10 gece bismillahirrahmanirrahim diye uyandım baktım suyum geliyor az az hemen hastaneye gittik sancılarım başladı öğlen 12de aldım bebeğimi kucagıma sende sancısız bir sekilde alırsın insallah
Ozlemsvr Emell haklisin da ayağa kalkamıyorum ki. Yürümek canimi çok yakıyo 😐 sende benim gibi misin..
Emell Ozlemsvr bugün daha az agrım. Gırgır yaparken kasıklarına şancı gelme basliyo. Şimdi bi yürüyüşe çıkcak. Elimden geleni yapiyom valla
Habibe24 Ozlemsvr 37 haftalığım bende 2 aydır çekiyorum çatı ağrısını niye bilmiyorum doğumla alakasının olmadıgınu düşünüyorum bazen azalıyor bazen kalkamıyorum dediğin gibi Ama şuna da dikkat ettim oturma şeklime göre ağrı azalıp artıyo
Gmzcngi Ozlemsvr bende öyle oldum o gün agırlastım herkez bana şaşırıyoru 37 haftaya kadar işede devam ettim hiç hamile gibi değilsin diyolardı az otur yerinde diyolardı ama son gün öyle olmadı işte🙄 korkma canım ama yinede bir kontrole git istersen
Gmzcngi Ozlemsvr olabilir canım baskı yaptıgı icinde agrı hissedebilirsin dünyanın en güzel şeyi evlat sahibi olmak hayırlısıyla al kucagına canım kokusunu duyunca kimseyi görmüyor insanın gözü🙈
Habibe24 Ozlemsvr bide çok hareket ediyorsan öyle durumlarda bırak elindekini uzan canım faydası oluyor
Selvis Ozlemsvr bence doğum belirtisi açılmanız oluyor 😄 günde bikaç kez hafif adet ağrısı şikayetiyle dün doktoruma gittim 3 cm açılma var dedi. Sizin belirtiler benden daha fazla. Doktorunuza gidin bi baksın açılmanıza ona göre beklersiniz. Bana dün gece doğurcaksin sen gelir bebek dedi çatı da yaptığı için . Bekledik bişi yok şimdilik. Sizin çatı muayenesi yapıldı mı ?
Ozlemsvr Selvis ikidir muayene oluyorum ilkinde 1 cm dedi diğerinde aynı dedi. işte bir gün sonrada öyle bir agrım oldu.. 😊 Adet sancılarım var zaten..
Selvis Ozlemsvr Ayy ayy doğum yapmak falan hep dilimdeydi ama dün doktor geceye doğurursun diyince bana sabahlar olmadı endişeden korkudan 😄 meğer hiç hazır hissetmiyorMuşum kendimi 37+6 olduk bugün sancı da yok bekliyorum bakalım evde
Habibe24 Ozlemsvr bende öyle düşünüyorum canım bu kontorulümde kanala yerleşmeye başlamış dedi doktorum 🥰
Ozlemsvr Selvis ilk gittiğimde bana da bir haftada doğrususun dedi. Ama yok.. Hatta nisanda geldi benden 38+2 oldum