Bbgg Kızlar idrarda Lökosit 108 çıktı birkaç gün önce . Antibiyotik ve fitil tedavim var ilaçlar bitince 1 hafta sonra idrar vericekmişim tekrar . Bol su içiyorum . Benim kadar yüksek değer olup atlatan var mı
Yazmelegi_ Bbgg benimde değerlerim yüksek çıkıyordu ekstra kum döküyodm doktor onayı ile kuru dut kaynatıp içtim o geçirdi afedersiniz löp löp iltihap akmıştı
Bbgg Yazmelegi_ bana da acildeki kum döküyor olabilirsin demişti , doktoruma sorayım da kullanayım düşmezse bu değer , teşekkür ederim 🥺
Derya2 Bbgg merhaba kuru dut denediniz mi faydasını gördünüz mü bende kullanmak istiyorum ama zararı olur mu acaba
Bbgg Deletedmom_297 onu duydum ama kasılma yaptığını da duydum bi de benim rahim ağzı kısalığım var o yüzden cesaret edemedim 😣
Bbgg Derya2 merhaba hayır denemedim hep duydum ama doktora sormadan yapmam öyle şeyler açıkçası , doktorum antibiyotik verdi sıfırlandı benim çok şükür
Derya2 Bbgg anladım teşekkür ederim benimde 40 di 18 e düştü enfeksiyon için toz içtim birkaç kere ama sıfırlanmıyor merak ettim o yüzden sağolun
Bbgg Derya2 enfeksiyona antibiyotik iyi geliyor o tek kullanımlık toz ise bakteriye iyi geliyor 🥹 geçmiş olsun size de
Derya2 Bbgg doktor antibiyotik verir sandim ama vermedi 3 kere tozdan içtim şuan son durumu da bilmiyorum tekrar tahlil vermedim. Teşekkürler ☺️
1ogrencianne Bbgg merhaba: benim değerim de 24 çıktı. Doktor tek kullanımlık antibiyotik toz verdi. Acaba geçiriyor mu ve ne kadar süre sonra idrar vermem gerekiyor tekrardan?
Bbgg 1ogrencianne merhaba 🌸 o toz çok iyi gelir , akşam yatmadan önce için sabah tuvalete çıkın mesanede kalması gerekiyor , 1 hafta sonra yeniden tahlil verin . Tahlil verirken idrarın orta kısmını kaba alın başı ve sonunu katmayın
1ogrencianne Bbgg tamamdır teşekkür ederim. Umarım iyi olur. Doktor tedavi edilmezse düşük riski taşıyor falan diyince korktum biraz 🥰
Bbgg 1ogrencianne bazıları korkup ilacı kullanmıyor ya o daha problem , enfeksiyon bebeğe geçer yani gebeliğin her döneminde problem aslında ama herkes enfeksiyon kapıyor illaki 🫠 ben üst üste çok antibiyotikler fitiller kullandım çok şükür şuan geçti
1ogrencianne Bbgg ben de kullanırım ya. Doktordan daha iyi bilemeyiz sonuçta ☺️ bir de doktor verirken bu kana karışmadan idrarı temizliyor dedi verirken. Ben de dün içtim bugün sanki akıntı düzeldi gibi. İnşallah haftaya bitmiş olur 🤲🏻☺️