Feyyzaa  Kızlar üstteki dünki yaptığım alttaki bugün yaptığım test regle 4 gün var koyulaşma var doğruluk payı nedir bu şekilde öğrenen var mı ?
powerpuffgirlss Feyyzaa artimet defalarca bana yalanci pozitif verdi canim baska testle dene istersen
bkb35 Feyyzaa ben de dün artımedle öğrendim biraz daha belirgindi benim. Direkt gittim kan verdim 59.89 çıktı. Bence bir daha yap ve kan ver
Feyyzaa TKumsall evet artimed de daha önce bende pozitif gördüm çok netti ama bunlar çok silik ve düne göre bugün ki biraz daha koyu olunca acaba doğru olabilir mi dedim
TKumsall Feyyzaa regliden 6 gün önce sonuç veren testler var onlar daha net sonuç verir şu an günün var çünkü daha
Feyyzaa bkb35 koyulaşma olmuş muydu takip ettiniz mi yoksa tek testte koyuluk görünce mi verdiniz resmi varsa gönderir misiniz ☺️
Feyyzaa bkb35 ana sayfada üç nokta olan yerden resim yükle deyip yükle sonra bağlantıyı kopyalayıp atabilirsin canım 🙂 evet bekledikçe koyulaşıyor ya bide önceki yaptığım test bekledikçe grimsi mor gibi bi renk olmuştu yalancı pozitifte bugünki pembemsi