gizomiik kızlar nasıl geçiyo gününüz hamileliğiniz benim hiç çıkmadı bu göbeğim ya göbek 4 aylık gerçekler 8 aylık ahhahahaja
Sezensezen1 gizomiik bende 31+1 haftlağım benimde aynı şekilde hiç yok kilom fazla ondan belli olmuyor galiba nefes darlığı başladı bende sizin nasıl geçiyor
anneoluyorummm103 gizomiik 32+2 yatıp duruyorum kalça ağrısıydı mide bulantısıydı derken bir an önce zamanı gelsede doğursam 😅
Ozgemlym gizomiik 31+4 den selam aynıyız 😂 benimde hiç 8 aylık değil diyor gören herkes ama bence kocaman🤣 zorlanıyorum artık ondan öyle hissediyorum belkide. Sağ kasık ve bel ağrısı beni perişan ediyor ve son 2 haftada yeniden yüklenen mide bulantısı
[silindi] gizomiik 31+4ten aleyküm selam 😂 1 kg aldım ama göbeğim 20 kg almış gibi sırtımdaki yağlar bile gitmiş kilo almamaktan her şey göbeğime toplandı ve çok zor dışarı çıkayım direk göbeğim ağırlık yapıyooor
gizomiik Sezensezen1 mide yanması dışında bi sıkıntım yok çok şükür o da olmasa her şey daha güzel olacak
Sezensezen1 gizomiik evet bide o var sade sodayla sakız iyi geliyor sağ sağlim kucağımıza alırız inşallah ❤️