Eses06 stresten uzak dur ben 2 gün hastane de kaldım sütümü sürekli sağdılar bazen benim oğlan memeyi tutmuyordu sütüm çok az geliyordu doyması için 20 cc olması gerek dediler bende 8 9 cc çıkıyordu ekstra mama veriyorlardı doktor hemen üzülme 4 5 gün gelmemesi normal dedi eve geldim her emzirme sonrası koca bir bardak su içiyordum hastanede de hemşireler öyle yapıyordu sonra evde şerbet yaptım bildiğin su ve şeker ılık suyla sonra suyu çok içtim ve hurma yedim biranda arttı 3. Günden itibaren arttı birde ger fırsatta ağzına sok doktorları dinleme 3 saat içerisinde mutlaka emzir diyorlar ama her yarım saatte uyandır emzir mutlaka ne kadar emerse o kadar çabuk geliyor süt birde eğer uyandıramazsan önce çorabını çıkar ayak altını gıdıkla baktın hala uyanmıyor sadece zıbınla bırak üşüyünce uyanıyorlar eğer ki memede uyursa da çenesinin altına dokun o anda dili damağına değiyor ve emmeye devam ediyor sağ göğsü ver dakika tut 15 dakika sağı 15 dakika solu emmeli demişti doktor bana Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin