elinaz1 Biraz kilolu hamile kaldım . 23. Haftadayım ve 7 kilo aldım . Aşırı yemek yediğimi düşünmüyorum haftada 3 kere egzersiz yapıyorum. Ama kilo alımını durduramıyorum . Diyetisyene gitsem verdiği diyete uyumayacağım hemşireyim nöbetli çalışıyorum porsiyonlara uyumam ne yapacağım bilmiyorum.🥲
Havin49_ elinaz1 dediğiniz şekilde dikkat etmenize rağmen nu kadar kilo alıyorsan şeker yüklemesi yapabilirsin çünkü çok dikkat ettiğini söylediğin için bunu dedim ama bazı insanlarda kilo almaya meyilli vücut yapıları var demekki ne kadar az yesen de yediklerin hep kg olarak dönüyor yani dikkat edersen Cnm doğum birimine kadar 10-15 kg arası kilo alımı gayet normal
runcet elinaz1 Ben de 23. haftamdayım, kilolu hamile kaldım ve iştahım da güzel, canım sık sık tatlı bir şeyler istiyor. Yürüyerek dengelemeye çalışıyorum ama illaki kilo alacağız. Tabii kontrollü gitmeye çalışarak doğumdan sonra veririz diye düşünüyorum stres yapmayalım bebeklerimizin sağlığı daha önemli 🌷
Hatice-6868 elinaz1 bende hemşireyim başlarda sağlıklı beslendiğim halde kilo aldım 3. Trimestırda da baya kaçırdım baya kilo aldım doğum sonrası veririz artık canım yapacak bişey yok vucüdumuz almaya meyilli ve ödemde var
edannnnur elinaz1 karbonhidrat ve şekeri kısıp tamamen ama yine kilo alıyorsanız şeker yüksek olabilir
elinaz1 Hatice-6868 inşallah verebilirz pek güvenemiyorum kendime 🥲 hamilelik düşüncesi olduğu zaman kilo vermeye çalıştım 3 4 kilo zorla verebildim o ara hamile kaldım 😅
Tugceaker elinaz1 bende de aynı problem 78 kiloyla hamile kaldım 5 aylık hamileyim 85 kiloyum bu surum beni çok sinir ediyor biraz şekerimde yüksekmiş insülün de kullanıyorum ama hiç bi alakası yok bende dikkat ediyorum 1 dilimden fazla tam buğday yemiyorum genel olarak akşamları ekmek dahi yemiyorum aşırı derece problem yapmaya başladım
elinaz1 Tugceaker bende öyleyim en son yemeği en geç 18 de bitiriyorum . Daha yemek yok çok nadir çay veya meyve yiyorum ama kilo almaya devam ediyorum . Çok sinir bozucu🥲 inşallah kilo değil de ödemdir
Tugceaker elinaz1 ahhhh bilemiyorum hayırlısı bende işte akşam 6 dan sonrası yok çay dahi içmiyorum meyveyi de gündüz yiyorum ama çok sinirim bozuk yani
ogretmenannecik elinaz1 Kaç kilo ile hamile kaldınız ? Şuan kaç kilosunuz ? Eğer kilo almak istemiyorsanız muhakkak diyetisyene uymaya çalışın en azından çabalayın kilo almazsınız. Ben de ilk gebeliğimde çok kilo alıyordum dikkat etmedim 30 kg ile doğuma girdim çok zordu
elinaz1 ogretmenannecik 79 ile hamile kaldım şuan 86 kiloyum 🫣 16. Haftaya kadar kilo almadım bu 7 kilo 7 haftada oldu🥲 her hafta hunharca kilo alıyorum
Ozgeliz elinaz1 Doğumdan sonra hepsi gidiyor, hiç takılmayın bence. Zaten şu anda ödem, bebek ağırlığı, plasenta, amniyon sıvısı ve artan kan hacmi derken hepsi size ait ağırlık değil.
Daisyy000 elinaz1 31 haftalığım 18-19 kg aldım. Ne yapsam alıyorum o yüzden artık saldım. İlk gebelikte sağlıklı ve dengeli beslenip ,spor yapmama rağmen 26kg almıştım.Dogumdan sonra kolay gider diyorlardı bende öyle olmadı. Sadece 4 kg kendiliğinden gitti bebek zaten 3650 doğmuştu. Disiplinli bi şekilde spor ve dans ile hepsini verdim. Bunda da yüksek ihtimal öyle olur
Cnsuozclk elinaz1 bence hiç takmayın önemli olan bebeğinizin sağlıklı olması 🥹 kilo dediğiniz şey doğumdan sonra illa ki verilir moral bozup bebeği etkilemeyin derim keyfini çıkarın bu günlerin
anneoluyorummm103 elinaz1 şeker olabilir o haftalarda bende çok yemiyor olmama rağmen bir kaç haftada 3 buçuk kilo birden almıştım şeker çıktı diyet yapıyorum mecbur kilo alımım durdu ama şimdi doktor kilo almamı istediği için porsiyonlarımı artırdım 🥲