aylaacetin Aylinannesi aynen üşüyorum diyince belki bişey derler diye söylemedim bu sefer de üşüdüğümü söylemiyorum diye kızdılar 😂😂 insan ne yapıcağını şaşırıyo ilkti bide
Aylinannesi Benay belime arada bi ağrı giriyo ama geçiyo sonra bilemedim ki kasıklarımda ağrı yok bitek bebek sol tarfta kitleniyo bazen okadar 🙄
Benay Aylinannesi bende bel ağrısıyla anlamıştım kasık ağrısı sonradan gelmişti bel ağrısı çoktu bende
Aylinannesi Uykusuzgeceler sende bendensin demek 🙈 yapıcak bişey yok öyle yada böyle doğucak bu çıcıklar 😬 iğne yapınca geçiyomuş canım bide kalın giyersin öle yapcaz yani napalım🤷🏻♀️ Ahaha akıl aldımda şimdi veriyom😋
Uykusuzgeceler Aylinannesi kuzum ya sezaryen de çıplak oluyrmuşsun bugün sezaryen olan bir arkdaşim la bu konuyu konuştuk her şeyim ortaydı dyr 😏 gögsumun biri saga biri sola bakıyordu dedi birkez daha Allah yardımcımız olsun dedim 😬😬
Gulzar Ben normal doğum yaptım ama doğum masasında çok üşüdüm o yüzden sanırım doğumdan sonra 20 gün fln aşırı çok ağrılarım oldu😓 ama bu sizin oda belki soğuk olmuyacak veya bunyeniz farklı bilemem🤷🏻♀️
Aylinannesi Gulzar normal doğumda mı üşüdünğ 😯 herkesin bünyesi farklı sanırım ben cidden aşırı titreyen biriyim evimde hiç kalın hırka filan yok hepsi istanbulda 😂 anneme söliyimde getirsin giyerim doğum sonrası 🤷🏻♀️
Aylinannesi aylaacetin 😂😂 Allah seni ya 🙈 insan ilk olunca napcağnı bilmiyo valla çoğu şeyide burda öğrendim 🙈☺️
Mintos Cigdemilkar omurganız boyunca yerleştiriler epiduralin verildiği ince kıl gibi bir şey hortummu diyeyim ne diyeyim öyle birşey
Cigdemilkar Aylinannesi aklima gelmisken dogumdan cikarken bana hemsire kahve ic ki anestezinin etkisini at demisti ben dogumdan sonra biseyler icmeye baslayinca kahve ictim sende icebilirsn belki bas agrisni engelliyordur oda
Aylinannesi Cigdemilkar evet canım burda gördüm yazanlardan nescafe icicekmisiz engel oluyomus bitter çikolota filan. Saol yine cok tesekkür ederim☺️
Benay Aylinannesi 41 haftamdaydım tansiyonum yükseliyorfu çatı muayenesi yaptılar öğlenine sancım başladı
Delianne Aylinannesi Ben sezeryan Doğum yaptım girdiğimde zaten titriyordum..... orası buz gibi ve çıplaktım ben ... gerçekten zordu yazınca bile bir tuhaf oluyorum Allah yardımcın olsun 🤲
Delianne Aylinannesi yine de korkma ... benimki beklenmedik anda olduğu için çok korktum yanımda eşimden başka kimse yoktu.... ondan öyle oldu bellide senin ki planlı rahat rahat olur inşallah hissetmezsin belkide ...🌸
Aylinannesi Delianne çok geçmiş olsun canım ne diyim insallah Allaha emanet artık nolcaksa olsun🤷🏻♀️