Aylinannesi Nursemomm ay negüzel 🤗görmek güzel tabi ağrısı cartı curtu gazıydı vs bunlar cokmu zorluyo 😞
Nursemomm Aylinannesi aslında spinal olunca aynı kateterden ağrı kesici yapıyolar genele göre o daha iyi
Aylinannesi tugciikkk aaa iyi ozaman bak bunuda yeni öğrendim bende rica ediyim valla tesekkürler hepinize baya bilgilendim ricada buluncağım çok şey oldu Allah razı olsun🙏🏻🙏🏻😊🤗😘
Eda0509 Aylinannesi saat 2 oldu ve sonunda rahatladın birazcık 😊😊 bende yorumlarına bakıyorum ne zaman rahatlıcaksn diye 😙
BMH Aylinannesi valla ilkin de ben de tir tir titremiştim ameliyat masasında ama genel anestezi oldum ben gerisini hissetmedim sonradan çok fena kustum sadece onu da üşümeye bağlıyorum
BMH Aylinannesi evet kimileri de öyle söyledi anesteziden diye ama ben de soğuğa hiç gelemem elim ayağım kolay kolay ısınmaz öyle böyle kusmadım iki üç kere fışkırtarak olunca şüphelenip film bile istediler
Aylinannesi Eda0509 haaha kız seni yerim 🙈🙈 biraz rahatladım istekte bulunabiliyomussun bazı seylerde öyle böyle bi yol bulmaya calıscam artık oyüzden yazanlar saolsun içimi rahatlartı🤗😊
Eda0509 Aylinannesi için rahatladiysa sevindim canım 😙😙 okudum aynen istekte bulunuyormussn. Sende dersin kuzum böyle böyle diye. İllaki yardım ederler bu konuda
Aylinannesi Eda0509 evet canım saolsunlar 🤗 aynen bakalım söylicem valla bu hastaneyede daha bikere gittim umarım zorluk çekmem 🤷🏻♀️Amaan artık düşünmicem bişey beynim error verdi 🙈😂
Eda0509 Aylinannesi aynen düşünme artık canım 😂😂 çok stres yaptın gece gece. Çocuk demiştir noluyo anneme bi saatte 😂😂
Eda0509 Aylinannesi iyi kuzum ya 😊😊Zaten insanlar ne dese korkuyoruz biz kadınlar hele hamileyken çok daha fazla 😄
Aylinannesi Eda0509 kız valla normalde acıyada dayanıklıyım nebliyim böle değildim hamilelik harbiden değiştiriyomuş insanı🙈
Aylinannesi Eda0509 evet canım 😞 neyse ben yatıyım artık bukadar bilgi yeter iyi geceler canım öptüm 😘😘
Aylinannesi taha_yavuzun_annesi titreyince genelemi döndüryolar yoksa siz kendi isteğinizle i öle oldu
haticenur1 Aylinannesi sagol canım ilkini atlattık ikinci hamileyim😂 bunuda atlatiriz insallah güzel şeyler düşünelim 🙏
Aylinannesi Rasev 😬 valla artık düşünmicem bırakcam kendimi salcam 🤷🏻♀️😂 inslah korktuğumuz gibi değildir