Aylinannesi Eda0509 iyi canım gözün aydın . Yaa geçmiş olsun noldu baktım profiline girmemişsin hiç uyudu dedim heralde
Eda0509 Aylinannesi sağol cnm. Kötü bisey yok kuzum mide bulantısı mafetti beni ya. Uzun zamandır ilk defa oldu. Çorba yedim akşam biraz fazla kaçırdım herhlde ondan oldu. Şimdi iyiyim ama
Aylinannesi Cigdemilkar 😊Haklısınız insan öncesinde kurup duruyo🤷🏻♀️ O gün gelsinde Allahın izniyle nolcak bakalım😊
Aylinannesi Eda0509 iyi canım çok şükür dikkat et kendine .. Bende yemek yapıyodum tüp bitti kaldım öyle şaka gibi 🤦🏼♀️
Eda0509 Aylinannesi yaa hiç sevmem tüpün bi anda bitmesini. Bide fırına bisey koyduğun zaman elektrik gider ya ona da deli olurum.
Aylinannesi Eda0509 aynen ya valla sorma bi gazla negüzel yapıyodum şimdi işin yoksa kalk bida yap 😖😖
Aylinannesi Eda0509 burda öyle arıcağım bi tüpçü varmı bilmiyorum canım zaten yedek tüp var balkonda ama çok ağır ben kaldıramam diye mecbur eşimi bekliyorum🤷🏻♀️😫
dide86 Aylinannesi Aylinannesi ben 2 kere ameliyat oldum ameliyathanede uyutuldum o kadar o kadar soğuk deil çıknca üşürsünüz grince deil
Zuzu97 Aylinannesi ben spinal sezeryan olmuştum ameliyathanede üşümedim ama bebeğim çıktıktan sonra ben çok heyecanlandığım için beni uyuttular😄uyandığımda resmen donuyordum 3 tane yorgan örtmüştüler üzerime ve ben tir tir titriyordum