Nur124 maymmon bence gün aşırı diyorlar ama hergun ilişki daha iyi canım evlendim 3 sene çocuk düşünmedik denemeye başladığım 3.ayimda hamile kaldım çok şükür özellikle yumurtlama dönemini takip edip her gün ilişki olabilir
Busraaaakkk maymmon 1-Folik asit, eksik vitaminleri depolamak. 2- Ovülasyon testinde pikten 1 gün öncesi ve pik gününü değerlendirmek 3- İlişki sonrası hiç kalkmamak
brjbyk maymmon stresten uzak durmak, dengeli beslenmek. Özellikle çinko d ve magnezyum önemli. Düzenli ilişki yaşamak ama bunu çsteyerek yapmak zorunluluk gibi olmaması lazım. İlişkide bazı pozisyonlar bide
damla6565 Ovulasyon testi ile denemeye başla gerçekten çok işe yarıyor, folik asit al, düzenli beslenmenize dikkat edin bide zor olacak ama unutmaya çalış kafadan sil
Dmlirmak maymmon süt buğusu. Babannem gil köyde büyümüş insanlar. Bu tarz şeylere inancınız varmıdır bilmiyorum ama babaannem bir kaç kadına bu buğuyu yapmis ve hamile kalmış. Tabi bende çocuk yapacağım zaman bunu denedim. Yaklaşık 1 lt süte kurumuş papatya döktüm tencerenin üzerini kaplicak kadar. Sonrasında kaynattım. Belimi vücudumu battaniyeyle sarıp buğu hava almicak şekilde buharına oturdum. Yarım saat öyle bekledim duş almadan yatağa girdim kendimi iyice sardım tabi. Öyle uyudum diğer gün banyo yaptım akşamına yatmadan tekrar yaptım. Üç gün bu şekilde tekrar ettim diğer ay hamile kaldım. Denemekten bişi çıkmaz bence.