ikosunbebisi Kızlar ikiz gebelik 29+5 olduk magnezyumda kullanıyorum ama sağ bacağım ve sağ bacak aram aşırı ağrıyor yaşayan var mı?
Havin49_ ikosunbebisi aynı ikiz gebelik hamileliği inin nerdeyse başından beri sağ kalça sağ bacak ağrım çok uzandım mı veya uzun süre oturdum mu asla kalkamıyorum kitleniyorum 20 haftalık
thetwinmom Bende 27 28 den beri çok çektim sol kasıkta oluyordu koltuğa bile bazen bacağımı kaldıramıyorum hala devam ediyor bende magnezyum kullanıyorum çözümü bulamadım burda bekliyim belki çözümü olan vardır doktora da söylüyorum net bir şey söylemiyor geçmezse ortopedi görsün dedi
ikosunbebisi thetwinmom doktorum normal diyor ama çok fazla bence bu kadar yatakta dönemiyorum çok acıyor
ikosunbebisi Havin49_ galiba bir çözümü yok Allah yardımcımız olsun az kaldı diye kendimi avutuyorum her gün buna şükür diyorum
ngs26 Benimde 25 haftalık başladı bacak, bacak arası, kasık ağrısı ama bir kaç hafta içinde hafifledi. Yine var ama çok şiddetli değil. 31+2 haftalık olduk şimdi. Çift yumurta ikizleri