mercimegin_annesiii doublemom35 yakınız benimde ikinci ☺️ ilkiyle çok farklı bu hayırlı olsun bu arada
mrymslmn06 doublemom35 merhaba şuan gebeliğiniz nasıl ilerliyor hala mide bulantısı uyku sorununuz varmı cinsiyetinizi öğrendiniz mi peki
seymakzb 5+3 benim de bugün doktora gideceğim, umarım kesemiz görünür 🙂 5-6 gündür kasık krampları, gaz ve sindirim sorunları yaşıyorum. Çok şükür henüz bulantı kusma vs başlamadı biraz koku hassasiyeti var. 🙂
kubra20 seymakzb merhaba gittiniz mi kontrole ben de yarın gidicem 5+5 olmuş oluyor görebildiniz mi keseyi
kizmizimavi kubra20 merhaba inşallah her şey yolunda giderse ben de aranıza çok yeni katıldım 🙊 yeniden aynı heyecan aynı bekleyiş…. Hayırlısı olsun 🥰
seymakzb kubra20 Doktorum pazartesi günü bir kan testi daha yapmak istedi. Değerim 1280in üzerinde çıkarsa 17 Kasım’da gel görelim dedi. Altındaysa iki gün sonra çağırdı. Değerim 3000in üzerinde olduğu için 17 Kasımı bekliyorum. Kasık ağrısı devam. Sürekli değil ara ara. Mide bulantısı da hafif hafif başladı 🙂 Üst raflara uzanmamaya ve dinlenmeye çalışıyorum. Siz nasılsınız
bba0110 Bende bugün 6+1 im, 5+4 te keseyi gördük doktorum geç döllenme dedi bir hafta geriden gidiyoruz bakalım henüz mide bulantım falan başlamadı 🙂↔️✨️
cns5117 bba0110 Merhaba bende 6+4 salı günü ilk kontrole gidicem umarım herşey yolundadır bende de hiç bulantı flan yok sizde durum nasl şuan umarım sağlıklı ilerliyodur
aleynayahsi 9+1 şuan kalp atışı duyduk 12.haftadq gel dediler eşimde dinlesin ultrason resmi alalım diye cuma özele gidicem daha önce bi kürtaj geçmişim var oyüzden birazdâ tedirginim aslında gögüs hassasiyetim var ama mide bulantım hiç yok rahat geçiyor o yüzden biraz tuhafıma gidiyor bende mi sorun var diye
ipeksbaby aleynayahsi yok bi tuhaflık bence bünyeden bünyeye değişiyor bende de yok mide bulantısı ileriki haftalarda başlar mı bilemiyorum tabi😊
gizem0906 aleynayahsi merhabalar hayırlı olsun benimde bi kürtaj geçmişim var şu an 10haftalığım uyku ve göğüs hassasiyeti dışında bi sıkıntım yok 6.haftada bi lekelenmem olmuştu Progestan başladık sonra bi daha olmadı ama hala kullanıyorum
kubra20 seymakzb bende dün gittim şükür keseyi gördük haftaya kalp için gidicem inşallah bir aksilik olmazsa belimde bacaklarımda ve kasıklarımda Ağrı var çok ayakta kalınca oluyo çalıştığım için dinlenme kısmı biraz az oluyor ama elimden geleni yapıyorum uzun bir yolculuk hamilelik güzel geçer umarım 😊
mrymslp honeyandsun beraberiz sanırım bende daha kalp atışını duymadım Salı günü gideceğiz. Şuan 6 haftalığız 🥹