Lexias Kızlar canım çok çekti maalesef yedim yerken bile içim rahat değildi ama yiyen var mı başka? Temiz bir yer olduğuna eminim
G3434 Lexias afiyet olsun. Bende geçen haftalarda yemiştim. Doktoruma sordum sorun olur mu diye olmaz demişti. Merak etme hicbirsey olmaz
TKumsall Lexias bende hayatta ağzıma surmezdim normalde ama eşim beraber yiyelim diye rica etti yedik bide iştahlı yedim meğer hamileymişim 😂 bı seferden bişey olmaz hayırlısıyla
ipekmom_ Lexias afiyet şifa olsunn ilk 3 ay içinde pek önerilmiyor onun dışında abartmadan yenilebilir geçen bi yarımda ben gömdüm 🙈
brjbyk Lexias Lexias ilk gebeliğimde ben bi kaç kere yedim. Doktorumda izin verdi. İyi piştikten sonra sorun yok
Aybarsalt1 Lexias herşeyi çok abartmayın ne var ki bunda hamilelikte canınız istiyorsa yememek daha riskli
ayseannesafakbaba Bende yedim geçen hafta çok canım istedi ama bence bir kere suda yenilen şeyler zararlı olmaz inşAllah 🙃
TKumsall Lexias kız midye yiyecektim ya önceki gebeliğimde de bilmeden midye yemiştim ama iki tanecik ki onuda hiç sevmem sonrasında hep canım istedi gebeliği öğrenince yiyemedim haliyle kaldı öyle normalde tiksindigim şeylere neden aserdigimi de çözemedim 😂