Cennetxx adetime birkaç gün vardı göğüslerde hassasiyet bolca duygu değişimi ağlamalar vs vardı gebelikte düşünmüyordum ama Allah işte aklıma düştü internetten bakayım dedim belirtiler bende var hemen test yaptım negatif çıktı anneme söyledim adetinden sonra yap dedi neyse adetim 4 gün gecikti yaptım yine negatif çıktı annem birkaç gün sonra tekrar yap bazen çıkmayabilir dedi adetin gecikmesinin 9.gününde tekrar yaptım silik çizgi çıktı annem hamilelik var dedi bayram girdi araya bayramdam sonra doktora gittik kese var bebek yok dedi 2 hafta sonra da kalp atışını duydum şuan 4 yaşında çok şükür 🥹🥹🥰 ikincisi de planlıydı aylarca olmadı adet gecikmem de çok sık oluyor bayramın son günü adetim 20 gün gecikti çıkmaz ama yinede test yapayım dedim iki çizgi de çok net belliydi hemen ertesi gün hastaneye gittim keseyi gördük ağrım olduğu için acile gitmiştim orda da kalp atışını duydum şuan 26 haftalığız biraz riskli geçiyor hamileliğim ama buna da şükür sağlıkla kavuşmayı nasip etsin rabbim 🤲🌸