suhedaadsz 5+3 gebelikte geçen haftaya göre belirtilerim biraz daha az veya alıştım göğüs ağrım var ama şiddetli değil normal mi sizce
gzmnrhal suhedaadsz Benim şuan 8+3 oldu hic kusmadim sadece cabuk yoruluyorum ve goguslerim 85den 95e yükseldi baska hicbir belirti yok bazen hamile oldumu bile unutuyorum oyuzden. Inslah sende ben gbi gecirirsin illa belirti yasiycaksin diye birsey yok . Soran herkezede cok kotuyum kusuyorum diyorum nazara dikat etmek lazim :D
brom umutannesix Merhaba bende 4+4 çok yeniyim bilmiyorum Mide bulantıları 5. Haftadan sonra mı başlıyor
buse76 brom benim başladı 🥺🥺kusma henüz yok ama bulantı var koku hassasiyeti 4+6 da bu kadar erken de başlayabiliyormuş şeninde başlar 3 4 güne ama inş başlamaz çok rahat hamilelik geçiririz
brom buse76 kuzum Ben bazen keşke başlasa diyorum sigara kullanan biriyim keşke tiksinsem İçemesem diye yalvarıyorum Daha minicik 2 3 tane içiyorum günde ama Gel onu vicdanıma Sor🥺
buse76 brom ben bırakmıştım tedaviye başlamadan önce şükür başlar başlar bulantılar yavaş yavaş korkma o zaman da keşke hiç olmasaydı dersin
buse76 brom 2 3 tane içiyorsan günde çok rahat bırakırsın tiryaki değilsin çünkü bir anda at çöpe bebeğini düşün daha değerli değil bebeğinden🙂🥹
rabia7_5 Ben 5+3 geçen hafta kasık ağrısı gögüs ağrısı sırt ağrım pelvik ağrılarım vardı bu hafta rahatladı bu iki gündür gögüs kafesimde asırı bir basınc var nefes aldırmıyor midemde mi basınc göğsümde mi anlamıyorum
cokpardonya Ben 5+0 im sik tuvalete cikma ve gögüs hassasiyeti var simdilik sadece. bir de gögüs uclarim cok disa cikti. bende mide bulantisi olmadi henüz