begumm000 Kızlar bebek bezinde Molfix mi Molfix premium mu yoksa Molfix pure&soft mu kullanıyorsunuz hangisini almalıyım?
edaabykl begumm000 hepsini denedim en guzeli normal mavi paket molfix olan daha kalin daha guzel diğerleri ince epey gecen bulamadım mecbur premium olani aldm ama ince oda
Annelik-2 begumm000 ben molfix premium aldm bebeğim 9 günlük ve hep kıyafetleri ıslanıyor çok çiş yapmadığı halde hep dışarı sızdırıyor
minnosbirkiz begumm000 klasik molfix kullanıyoruz, sırf denemek için premium olanını aldım, hem çiş, hem 💩 hepsini sızdırıyor maalesef, 1 senedir çocuğumun çişinin sızdığını bilmem, bi ilk yaşattı bize 🫠
Biranneikibebe Merhaba bizede normal mavi sızdırma ve pişik yaptı premium iyi geldi bir sorun yaşamıyoruz şimdilik bebeğim 3 aylık
aysegulozak begumm000 molfix mavi pKet kullaniyorum 3 senedr cok memnunum diger bezleride. Denedm cok kagit gibi molfix kac tl olursa olsn yine onu alirim hic pisikte yapmadi
nyra begumm000 kızım 2 yaşına girecek en başından beri molfix kullanıyorum memnunum başlarda arada bir sleepy bio natural de kullanmıştım her ikisinden de memnunum molfix ebat olarak daha büyük olduğu için onunla devam ettim
begumm000 Kaç tane almak lazım peki denemek için 1 numarada 120li paket var 240lı var? Bu arada hepinize teşekkür ederim kafamda netleşti az çok
annekiz6141 begumm000 kızıma tek iyi gelen bez molfix.. Asırı alerjık bır vücudu vardı 2. Bebeme de molfix kullanıcam kesin