zeynepkazgann Kızlar bir ayda 10 kilo almışım doktor diyetisyene yönlendirdi böyye olan var mı ama yemeden duramıyorum hele de abir cubur gece kalkıp yiyorum
Emlly zeynepkazgann çok kız zaten aldığımız kilolarında birazı bebeğe gerisi bizde kalıyor sen kilo almasan bile o büyüyüp gelişiyor onun için dikkat et biraz
edaabykl zeynepkazgann 24.haftaya kadar az kilo alip bir ayda 10 kilomu aldiniz biraz fazla ama hamilelik iste insanın cani gece gunduz biseler çekiyor 🙄
Emlly zeynepkazgann ayy kız korkuttun beni 😅 bende 80 felan oldu heralde dedim ozaman diyetisyene ne gerek var ki doğurunca verirsin hepsini bebeğin kilosu da iyiyse iri bebek değilse sorun yok ozaman kaç haftalıksın şu an
dimpleuser zeynepkazgann ay bende öyle oldum sanırım fazla yedim dikkat etmedim .yürüyül de yapmadım şuan baya kafaya taktım sanki yorumlara göre kilomuz fazla
sari_papatyam zeynepkazgann zayıf olanların daha çok alması normal sanki çoğu gebeye göre kilonuz az bile sayılır bundan sonra biraz da dikkat etseniz 70-75 le kapatırsınız bence 👍🏻ben de iştahımı durduramıyorum 65 le başladım 75 im ve daha 28. Hafta😬
zeynepkazgann xkelebekmis evet doktora kalsa hiç bi şekilde yemek yeme diyor makarna hamur işi pirinç tereyağ sıvı yağ her şeyi yasakladı ama ben uykudan bile ellerim titreyerek uyanıyorum çikolata krizi geliyo resmen
bebeklerim__ zeynepkazgann abur cubur yeme zaten bu kadar fazla. Bide geceleri hic yeme lütfen cok fazla yiyorsan bebege de zarar verir
zeynepkazgann bebeklerim__ dikkat atmeye çalışacağım doktor da baya söyledi zaten inşallah vere bilirim
Deletedmom_297 zeynepkazgann 1 ayda çok fazla canım bundan sonra almamaya dikkat et 20 haftalık olduk diyetle ilerliyorum 10 kg verdim abur cubur şeker yemedende geçiriliyor hamileleik
zeynepkazgann Deletedmom_297 ya diyet listeniz nasıl bana diyetisyene git dedi ama bilmiyorum kendim vere bilir miyim
zeynepkazgann Mervekaram22 🥹🥹 ben bi de uyku ilacı kullanıyorum o da aşırı ihtaç açıyormuş doktorda söylemişti şuan aklıma geldi büyük ihtimalle onun yüzünden böyle oldum