seymayasarr Bebeğin kalbini devlette dinledik artık özele gitmek istiyorum şuan 9+6 dayız sizce ne zamn gitmeliyim muayeneye
H-a-t-i-c-e seymayasarr ben 6. Haftada başladım özele 9. Haftada ve 12 . Haftada gittim 2li tarama oldu sonra aylık kontrol şeklinde ilerledik 33+2 yum şuan artık 36 da gidicem bidaha sonra haftaya dönecekmişiz sanırım
ArasMom__ seymayasarr normal herşey yolundaysa ayda bir gelinmesini istiyorlar ama tabi kendinizi iyi hissetmezseniz ters bir durum olursa gidebilirsiniz yinede. Benim içim rahat olmazdı çok takıntılıydım 2 haftada bir gidiyordum
HavvaM0806_ seymayasarr 28 haftaya kadar ayda 1 gittim erken doğum riski başladığı için artık her hafta çağırıyor doktor
beyzzsenturkkk seymayasarr 8. haftada gittim şu an 11 haftalık oldum henüz gitmedim aralıkta gidicem cinsiyet için o zamana kadar gitmeyi düşünmüyorum 16 haftalık olucak
Deletedmom_297 seymayasarr ben 2 haftada bir gittim hep sadece bu ay 20 gün arayla gideceğim rahat edemem ayda bir
ylnydgd seymayasarr özele gittim hep. 12. Haftaya kadar 2 haftada bir. 12 den sonra ayda bir. 24 oldum su an