Aylinn06 Nevagibi askım döngülerim düzensiz olduğu için bilmiyorum ama genellikle 33 günü falan buluyor ona rağmen regl bitiminden 14. Günü yımurtlamam olmuştu sanırım folik asitin faydası oldu erken yumurtladım bu ay
birumut_ Aylinn06 diyor ne üzülüyorsun negatif sanki dünyada bir bizim mi olmuyor ileride olur cart curt ağzını yırtasım geliyor
Nevagibi Aylinn06 ama biz seninle aynı gün yumurtladık 😄 28 ekim yumurtlama 30 ekim çatlamaydı, çatlamadan 12-16 gün sonra adet olman gerekiyor benim 12. Adet başlıyor genelde
Nevagibi Edmr97 allah razı olsun, ben letu kullanmıştım onun etkisiyle yumurtam geç büyümüş olabilir, ilaç bittikten sonrada yaklaşık 1 hafta hayıt suyu kullandım belki onunda etkisiyle 39. Ve 40. Günde pik gördüm
rossa982 simgeplbyk Benim de yumurtlamadan sonraki gün şiddetli bek kaşık ağrım oldu ama baya 4 gün sürdü çok kötüydüm acaba mı diye düşünüyorum bende
simgeplbyk rossa982 Vallaha kuzum Her ay sancım oluyordur bu öğrendiğim ay hiç ağrım olmadı sadece kasık ağrım olmuştu güzel haberler allalim bitanemm😘
Endoplazmikredikulum senos15 ilk gebeligimde benimde ayaklarım hiç ısınmadi 3 haftalıkken falan öğrendim
Zarifokur 30 Ekim çatlama ama belirti yok . İkinciyi istiyoruz . İlk çocuğumda belirtim olduğunu hatırlamıyorum . Akıntım olmuştu . Hastalığa yakın aynı regl belirtileri dedim hamileliğimi öğrendiğimde üç gün geçti test yaptım baktım aaaaa hamileyim kabızlık başlamıştı.3 gün kala günüme
Aylinn06 Zarifokur ay dün ilk defa bende de başladı kabızlık acaba mı dedim birde çok eğilip kalktığımda belim ağrıyor ama işte bilemiyorum ki canım 🫠