Zehrakorkmz Merhaba hamileliğimin son haftalarındayık normal olarak sıcak basması çok yaşıyorum ve göbeği açık şekilde dolaşıyorum etrafımdaki insanlar bebek üşür diye başımın etini yiyor.Anne karnındaki bebek üşür mü hiç ya ben anlatamıyorum bunu kimseye
Selim_Alparslan Zehrakorkmz Suyun içindeki bebek nasıl üşüyor ya 🙄 Kendin üşütür hasta olursun o ayrı ama bebek üşümez.
3kedili2bebekli Zehrakorkmz siz bir de doğunca görün aman sütünüzün bile usudugunu iddia edecekler soğuk su bile içme diyecekler bebek üşüyor diyecekler lahana gibi saracaklar bebek kusmaya başlayınca ve isilik dokunce de usuttun çocuğu bak diyecekler halbuki bebe yanmış sıcaktan doktor kızacak bu çocuğu pisirmissiniz diyecek yine dinlemeyecekler bir cinnet anıyla herkesi kovup oh diyeceksiniz 😂
Asli0808 Ya ben geçen sene yazın hamileyken soguk şu içerdim kaynanam soguk içme bebek üşür derdi ne yani sicak içince de yaniyor mu diye dalga geçmiştim 😁
Zeyynepp1 Zehrakorkmz ben de son haftalardayım pazartesi sezaryen olcam. Eşim donuyor ben yanıyorum dediğiniz gibi göbeğim açık dolanıyorum insanlar boş konuşmaya bayılıyor tabiki üşümez bebek yedi kat içerde korunaklı yerde
senos15 Zehrakorkmz donar canım titrer içeride hatta üşütür ishal olur karnı ağrır ahhhhh bu çevre ahhh 😂😂😂