saturnungolgesinde Der_yaa adıyamana taşınacağım ben de ve park hospitala gideceğim ama hiçbir fikrim yok doktor hakkında 🥲 sen memnun musun
G-k Der_yaa ben yaptım ancak Haşim Kural’a yaptırdım. Sezeryan. Ve bu doktor şanlıurfadan geldiği için fazla doğum oranından dolayı çok tecrübeliydi, dikişlerim de çok iyiydi. Memnun kaldım.
ahsenimdeahsenim Der_yaa ercan comerte dis gebelik ameliyati oldum.ikadar iyiydiki gece yarisi gelip beni ayaga kaldirdi.kan kaybindan dokayi bayilip kalkamiyodum.guven veriyor insana sagolsun.sezeryanimide ona olacam
Der_yaa saturnungolgesinde ben ercan hocaya gidiyorum memnunum fakat hastane bi özel hastahane gibi değil artı doğum konusunda da pek bir bilgim yok ondan sordum
Der_yaa G-k haşim hocayı da öneriyorlardı fakat bana orda Dr yapan bir arkadaş ercan hocayı tavsiye etmişti onun üzerine ercan hocaya gitmeye başladım artık bu perşembe doğumum olacak
sema3344 Adıyaman park hospital hastanesinde Opr.Dr. Meral keski hocaya gidiyorum herkes çok önerdi bende memnunum çok şükür
Der_yaa sema3344 meral hoca da öneriliyordu etrafımda ama doktor arkadaş ercan hoca mük deyince ona gittim iyi ki de gitmişim ilgili bi Dr a dan z ye ne sorarsan cvp veriyor sadece doğum servis odalarını gördüm hastaneden soğudum resmen
Der_yaa ahsenimdeahsenim dediğim gibi ilgili bir Dr sadece sezeryan günüm yaklaştıkça korkmaya başlıyorum
PortakalOrdaKal ahsenimdeahsenim bende eğitim araştırmaya filiz hocaya gidiyorum kadın doğum sanki park hospital den daha iyi gibi geldi. Siz de hemşireymişsiniz orda 400 yataklı kısmı değil de kadın doğum bölümü iyi gibi