Zeynoveannesi Kızlar bişey sorucam sizin de gün içinde karnınız sertleşiyor kasılıyor gibi oluyor mu bebek hareket ediyor ya Bi anda Bi sertleşiyor tak diye çok güçlü Bi şekilde vuruyor bu sertleşmeleri ilk defa yaşıyorum bide yürüyüş yapıyorum biraz yürüyünce kasıklarım patlayacak gibi ağrı hissediyorum falan. En son 27haftada doktora gittim o zaman başı aşağıya dönmüş demişti ama herhangi Bi uyarıda bulunmadı ama karnım çok aşağıda göbeğim düşük yani her gören göbeğin çok düşük diyor. şuan 28+3 bu hafta uçak yolculuğu falanda yaptım hemen doktora gitmek istemedim ama sizce tehlikeli Bi durum mu bunlar? Erken doğumu falan tetikler mi başına bu tür bişeyler gelen oldu mu
Gg123 Zeynoveannesi dediğiniz ağrılar bende de oluyor dün doktor kontrolüm vardı karnım çok sertleşiyor ve kasılıyor gibi oluyor dedim arada olur yalancı sancılar dedi gerçeği olsa çok iyi anlarsın zaten dedi ama göbeğim aşağıda depil benim normal hani ve bebek başı aşağı inmişti suan bi sıkıntı Yok dedi bence sizin de yoktur bilmediğimiz için ister istemez tedirgin oluyoruz kalbinizi ferah tutun ama çok ağrı olursa da kasılmalar sıklaşırsa doktora gidin mutlaka
Burcusaydam Zeynoveannesi aynı sorunlar bende de var 28+4 haftalık hamileyim bebeğimin pozisyonu oluşundan beri baş aşağı . 14 ünde kontrolüm var çok merak ediyorum İnşallah kötü bişey değildir kasılmalardan eğilemiyorum bile 😔
Cnrmom Zeynoveannesi 28+4 üm pazartesi kontrole gittim vajinamda batma olmuyo dedim 1 saat ayakta yürüyim belime ve kasığıma şiddetli ağrılar giriyo dedim korkulcak bişey yok çok normal çatı genişlemesi oluyo bu dönemlerde dedi 🤗
Aysegolcuk Zeynoveannesi ayni şekilde bende de oluyor canım Bebek bir yere toplanıyor orasi sertleşiyor birden tak diye hareket ediyor sanki bişey patlıyor nefesim kesiliyor resmen
Zeynoveannesi Gg123 ya bende yaklaşık 10gün önce gitmiştim doktora şimdi doğum için kendi ailemin yanına geldim tekirdağa burada da doktora gidicem ama daha 10 gün önce gittim ya biraz zaman geçsin diye bekliyorum yoksa gidip danışacaktım. Peki bu haftalardan sonra 2haftada bir kontrol daha sağlıklı deniyor ya size doktorunuz ne kadr aralıklarla kontrole gitmenizi söylüyor? Ayda bir mi iki haftada bir mi? Göbeğimi aşağıda olması beni biraz tedirgin ediyor 😩 inşallah bir sıkıntım olmaz
Gg123 Zeynoveannesi ben suan 29+3 oldum dün gittim 3 hafta sonra gel Zaten sonea iki haftada bir geliceksin dedi ☺️ Sağlıkla alırız kucağımıza inş siz şeker yüklemesi yaptınız mı acaba
Serencakarli Zeynoveannesi 28 haftadan sora iki haftada bir gitmeyi öneriyor doktorlar bende başladım iki haftada bir gitmeye benimde karnımda sertlik oluyor ve az hissediyorum
Zeynoveannesi Burcusaydam inşallah ya normal diyor çoğu kaynak ama insan huzursuz oluyor ister istemez 🙄
Zeynoveannesi Gg123 evet yaptırdım ben şekerim normal çıktı ☺️ neyse bende ayın 15inde gideyim daha geciktirmiyim nolur nolmaz 😂
Ebru3435 Serencakarli bende 28 haftalık oldum bir ay sonra gel dedi 32 haftalıkken . Herşey normal falan dedi neden çağırmadı acaba 2 hafta sonra beni bak kafam karıştı . Sertleşme bende de var bazen çok sert vuruyor bazende çok sessiz duruyor . Bana uyuyor anne karnında dediler .
Zeynoveannesi Cnrmom evet benimde kasıklarım patlayacak gibi hissediyorum ya 🙄 bide aşağı vajinama doğru vuruyo ve acayip tuvaletim geliyo biranda😂
Zeynoveannesi Aysegolcuk demekki bu haftalarda herkese oluyo ya valla ne bileyim ilk gebelik olunca insan herşeyden korkuyor acaba bişey mi var diye 😂
hunilimom Zeynoveannesi 27+3 deyiz bizde bebek bu zmana kadar hep soldaydı yani ben öyle hissediyordum bu hafta ile birlikte hep sağda hatta böyle çıplak bi şekilde baktığımda sağ tarafim sis böyle bugünde yürüyüş yaptım eve zor attım kasik ağrım oldu sanki cikicak gibi tuhaf bi ağrı idi dinlenince geçti ama hareketleri benim çok sert değil sanırım sakin bi bebek gün içinde kipirdadigini hissediyorum ama sert değil haftaya gidicem bende sorarım
Zeynoveannesi hunilimom ben de hep solda hissediyordum tekmelerini daha sonra, sağda hissetmeye başladım eşime demiştim hatta bu çocuk döndü herhalde solda hiç hissetmiyorum sanki başı aşağıda, sırtı solda ayakları da sağda demiştim 😂 öyleymiş 😂
hunilimom Zeynoveannesi bazen tekmeliyor sonra bisey kayıyor gibi oluyor içim de sanırım dönüyor bide böyle bazen dokunurken bi sertlik oluyor ama kolumu bacağımı bilemiyorum
Serencakarli Ebru3435 bilemedim şimdi 🤷♀️ Bence sen gitmek istersen gidebilirsin karnım çok sert bebeğimi hissetmiyorum diye git kontrol ediyorlar benim doktorum sıklaştırdı ne olur ne olmaz diye sürekli takip altındayım canım
Gamze88 Zeynoveannesi aynı şeyler bende de mevcut 😩25. Haftamdayım iki haftadır anlattığınız herşey oluyor,hiç de duymuyor hep bi hareket halinde,çıkmak için acelesi var galiba anlamadım gitti🥺