Eres26 Merhaba 39-40 lar ne durumdasınız Bugün gittim sanci falan çıkmadı Ne yapacağız ? Siz neler yapıyorsunuz ?
Ftmnrrrr Eres26 39+4 hiçbir belirti yok ve bebeğim 4 kg bin üstü oluyor artık ne olacak böyle bilmiyorum
Kaderdonmez Bende 39 haftayım dünden beri regl ağrısı gibi ağrılarım başladı sabahta krem ve sarımtırak akıntı gibi oldu nişan mı bilemiyorum ama ağrılarım var baya doğum belirtisi mi ilk gebeliğim pazartesi randevum var inş Pztsi kadar gelmez haftasını nöbetçi doktor oluyor kendi doktorumda doğurmak istiyorum
1kirmizibuluut Kaderdonmez geçtiyse evet sancı değildir diyorlar. Benide bugun ebe muayene ettikten donra kanlı bir leke geldi sümüksü gibi ama ne olur bilemiycem
1kirmizibuluut Eres26 ben duydugumu ve yapabildigimi yapmaya çalışıyorum ama gününü bekliyor bence bizim sakin olmamız lazım
Eres26 Kaderdonmez güzel haberler inşallah Nisandan sonra bi kaç güne doğum olur diyorlar Ay inşallah benim de önce nişanım gelir ya
Kaderdonmez Eres26 inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bazılarıda nişandan sonra iki saate doğurdum diyor bilemiyorum korku sardı bakalm nolacak
Kaderdonmez 1kirmizibuluut ama gün içinde ağrım oluyo hep geçmezse gidicem ama inşallah Pztsi gelir ya
1kirmizibuluut Eres26 ahududu çayı ada çayı içmek. Primroz yagını içmek ve fitil olarak kullanmak. Süt içmek, çörekotu yagı içmek ve karna gögüse masaj yapmak. Yürümek , basamak inip çıkmak , pilates hareketleri, masajlar
Ftmnrrrr Eres26 4 üstü olursa muhtemelen sezeryana alacaklar ama bence baya sancı çektirip öyle alırlar haftam dolunca gideceğim artık bakalım ne olacak