zeynepctk ceydanursen içebilirsiniz bişey olmaz yatmadan önce idrarınızı yaptıktan sonra içmeniz gerekiyor
ceydanursen zeynepctk bu gece munorol şaseyi deniyim bari korkuyorum bişey olur diye ilk gebeliğim çünkü 🥲
Hzlkya Kızlar bendede lokasit çok yüksek çıktı 500 yazıyor ama crp düşük 6 kültür sonucunu bekliyorum doktorum şimdilik bol su iç dedi kültür sonucunu bekliyor sanırım ilaç yazmak için inşallah oda temiz cikarda antibiyotik kullanmama gerek kalmaz
Hzlkya ceydanursen inşallah canım çok sağol onuda doktoruma sorucam oturamam ama sirkeli suyla silebilir miyim diye
zeynepctk ceydanursen ben kaç kere içtiğimi sayısını bile hatırlamıyorum. Bazen onun yanında aksef diye bir antibiyotik daha veriyorlardı ilerlemiş diye onu içmiyordum monurol ve bol suyla geçiriyordum
ceydanursen Hzlkya banada burdan birisi söyledi sirkeli suya oturun diye doktoru tavsiye etmiş denemekte fayda var
Hzlkya ceydanursen evet serkilajlı olduğum için içine oturamam ama silebilirim bı denemek lazım inşallah iyi gelir sağolun
busra34__ Kubar sirkeyi doktorunuz mu söyledi sirke çünkü vajinanın florasını bozucak bir şey bende de enfeksiyon vardı ama ben antibiyotik ve vajinal enfeksiyonu da fitil ile atlattım bol su içiyorum
Kubar busra34__ tabiki doktorum önerdi yazmışım ya doktor önerdi diye ? ben de antibiyotik ve fitil kullandım diğer hamileliklerimde ilaçlar hiç geçirmedi bu defa bununla hem geçti hem de tekrar etmedi
yahya2024 Kubar evet evet benim de aynısı kaşıntı yanma ve dediğin gibi peynirimsi şeyler.. Bu ikinci gebeligim ilkinde ne denediysem geçmedi ve aşırı enfeksiyon birikmişti diye sezeryan ile sonuçlandı . Bu dediğini yaoacam inşallah bana da sifa olur
yahya2024 Kubar tabi ki de . Su an taşınma aşamasındayim yerleşir yerleşmez deneyeceğim ins. Yazarım buraya da
anonim51 ceydanursen benimde enfeksiyon varmış ama bende ne bir yanma ne bir kaşıntı yok sadece idrar yaparken kötü bir koku geliyor antibiyotik devam ediyoruz yarın randevum var bakalım ne diyck
bltt Benimde yanma ve akıntım çoktu enfeksiyon yüksek çıktı 7-8 haftalıkken kullandım antibiyotik şimdi 10+2 yiz geçti enfeksiyon çok şükür 🙏🏻
ceydanursen bltt antibiyotik hangisini kullandın peki o süreçte bende 12 haftalığım şuan antibiyotik kullanmaya korkuyorum açıkcası