ceydanursen İdrar yolu enfeksiyonu oldum doktor antibiyotik verdi verdiği ilaç 12. Haftadan sonra kullanilabilir ben 11 haftalık hamileyim, ilacı içmeden nasıl kurtulurum
bebeklerim__ ceydanursen canim demekki ilerlemiş ki antibiyotik vermiş doktor. 12 haftadan sonra kullanmaya baslayacaksan suan bol su içmekten baska birsey yapamazsın. Geçmiş olsun
zeynepctk ceydanursen 12. Haftadan sonra kullanılabilir diye doktor mu dedi birde hangi antibiyotik acaba
mervein14 ceydanursen bir bardak sıcak suya 10 adet dut kurusu koyup içebilirsin . Her gün aynı saatte. Enfeksiyona dut kurusu birebir
ceydanursen bebeklerim__ bol bol su içiyorum şuanlık bide kızılcık suyu iyi geliyormuş onuda denedim, belime ağrı yapmaya başladı, korkmaya başladım açıkcası
Selim_Alparslan ceydanursen kesinlikle ilacinizi icin enfeksiyon cok tehlikeli ilerlerse rahim ağzı kısalığı bile yspiyor
Eyllullu ceydanursen hayiiir söktürücü nasıl kullanırsin antibiyotik kullansan daha iyi sakin bir daha yapma bunu
ceydanursen Selim_Alparslan perşembe günü ikili test için şehir hastanesine gidicem oradaki doktora tekrardan danışıcam ilaç için
ceydanursen bebeklerim__ evet yüksek demekki böbreğimdede taş var zaten ondan kaynaklıda olabilir, evet içiliyormuş internette yazıyor
zeynepctk ceydanursen augmentin muadili bi antibiyotik bu. İdrar yollarına bu antibiyotik verildiğini ilk defa duyuyorum. Ben önceki hamileliğimde neredeyse ayda bir idrar yolu enfeksiyonu geçiriyordum hepsinde monurol şase tek kullanımlık olanlardan verdiler. O hamileyken kullanılabiliyor. Sizde farklı bi doktora daha danışın isterseniz hamileyken idrar yolu enfeksiyonu riskli olabiliyormuş sanırım
ceydanursen zeynepctk doktora güvenmediğim için içmeme kararı aldım zaten doktor verdiği ilacın ne işe yaradığını bilmiyor o derece yani içeriklerine internetten baktı
Selim_Alparslan Yazmelegi_ o bende hic ise yaramadı kuzu kutu kutu antibiyotik bitirdim 2. Gebeligimde malesef