Turuncukelebek papatyakokulugece neyse en azından kiskanmamis gitsin evden diye ağlamıyor ole düşün mecbur gelicem 29 gunum kaldı🤣gececek inşallah canım Rabbim yardımcın olsun
Turuncukelebek Sevilesi teşekkür ederim bende ole düşündüm ama siz normal mi dogurmustunuz ben sezeryan olucam kipirdayamam heralde die düşündüm
Sevilesi Turuncukelebek sezeryan oldum canım yanında zaten refakatçi oluyor sanırım. O yüzden çok sıkıntı olmuyor içini rahat tut kolay bir doğumun olsun ağrısız sızısız inşaAllah 💞
ikiprensesannesi___ Turuncukelebek büyük kızım ekim ayında 2 yaşını doldurmuş bende ocak ayında ikinci kızımı doğurmuştum şimdi ikinci kızım Ocak ayında 2 yaşına girecek bende bir iki hafta sonra muhtemelen doğuma gıdecem şimdiden düşünmekten kendimi alamıyorum Rabbim sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah🥰
ikiprensesannesi___ Turuncukelebek kötü hissediyor insan kendini tabi ama bebeğine kavuşup evine geçince herşey geçiyo 😊
Assslleeyy Turuncukelebek büyük olan gece kalkmıyor zaten yanında babası uyuyor uyanırsa da yat kızım diyince yatıyor
Kummsall011 Turuncukelebek benimde kızım öyle 3 yaşında yanımda kalacak hastanede bırakacak kimsem de yok
minikmmucizem Turuncukelebek benim oğlumda 2 yaş 4 aylık ve bu hamileliğimde sezeryan bu piskolojiye bende girdim aynı odada yatıyorduk odasını 1 ay oldu ayırdım bensiz uyumuyor altını bile aldırmıyor ama yapıcak bişey yok şuan 36+1 olduk yaşayip görücez ama 2 yaş sonrası bişeyleri anladıkları yaş oluyor korkma ikisinide idare ediceksin elbetteki herkez herşeyi der boş konuşan çok olur takılma ❤️
Turuncukelebek minikmmucizem inşallah canim ikimizde kolaylıkla güzellikle üstesinden geliriz çocuklarımız aynı yazmış sen benden daha cesursun maşallah 💐❤
minikmmucizem Turuncukelebek kendi kendimizi teselli edicez bacım 🙂 ikiside evlat ikisinede eşit davranıcaz elbet eksiklikler olucak ama bence ikiside arkadaş gibi olduklarında anlıcaz ne kadar doğru karar verdiğimizi
Turuncukelebek minikmmucizem amin inşallah ben zaten sadece uykusuz kalıcam diye endişeliyim uykusuzluğa tahammül edemiyorum ve malum bebek olunca insan bazen 2 saat bile uyuyamıyor Allah yardımcımız olsun canım🥰
Seymatje0323 Oğlum hic depresyona girmedi çünkü fazla anlamiyor.. kardeşını çok seviyor.. aralarında 2,5 yas var