superstar_00 rapunzel33 Adetime 3 gün kala kanda 2,64 adetime 2 gün kala ilk idrarda testte pozitif adetime 1 gün kala artimed testte akşam vakti yaptım negatif.
superstar_00 rapunzel33 Adetime 3 gün kala kanda 2,64. Adetime 2 gün kala yaptığım bir gebenin günlüğü gebelik testi. Adetime 1 gün kala yaptığım days doctor ve artimed testle.ri
nur2337 shawty8876 yok canım çatlama 24 ekimde oldu daha erken negatif çıkarsa üzülürüm 4 5 Kasım gibi yapmayı düşünüyorum
nur2337 rapunzel33 çıkabilirim canım daha çatlamadan sonra 8ci gündeyiz 11 gün falan olursa daha iyi sonuç alırız hep erke yapıp negatif gördüm o yüzden bekleyeceğim 1 buçuk senedir istiyoruz inşallah bu ay güzel haberler alırız
aysegulozak rapunzel33 valla benim yumurtlama 18-19 ekim oldu yumurtLamadan 9. Gun hamile oldugumu ogrendm adetimede 9 gun vardi belli olmaz
zeynepozay Benim bat 8 herhangi bir belirtim yok çok fazla gazım var sadece 2 haftaya yakın süredir de kasıklarımda ani sancı göğüslerde hassasiyetim başladı regl öncesi oluyo diye ümitlenmek istemiyorum ama genelde 1 hafta önceden oluyodu test yapsammı bilemiyorum yumurtalama dönemini de takip ettik hayırlısı artık
nur2337 aysegulozak beta kaçtı canım kaçla öğrendin bende yımurtalamadan sonra 8 di gündeyim çıkar mı