lotusflowers O set olan hastane çıkışlarından almak istemiyorum. Doğum mart sonu nisan başı gibi görünüyor. Mevsim olarak ve kumaş dokuları bebek cildi için uygun mu sizce? Bunlara ek olarak şapkasını iç zıbınını battaniyesini falan alacağım
busrasya2334 lotusflowers uygunlar canım güle güle giysin ama mat sonu nişan başı doğacak bebiş için çok dazla yünlğ kalın şeyler almayın ekstra bebişler sıcağı sevmiyor
edaabykl lotusflowers %100 pamukluysa uygun bence zaten alttan zıbın giydireceksiniz oda pamuklu oluyor giydirilebilir
Bimiyendis lotusflowers ben olsam tercih etmezdim bunlarla alt değiştirmek zor olur. Kızımda bacaklarında da çıt çıt olanlarla daha rahat ettim. Bir de sanki bebeği terletecekler ama hava aldırmayacaklar gibi geldi. Tabi kumaşı birbirde görmek lazım
bebeklerim__ lotusflowers canim bunlar baya kalin gibi gözüküyor alt üst takımlar alt değişirken filan daha kullanışlı oluyor hastane çıkışı icin ama tabiki yine de sen bilirsin sağlıkla gelsin
lotusflowers Bimiyendis alt değiştirmeyi hiç düşünmedim gerçekten bunlarla değiştirilmez en iyisi başka bakayım teşekkür ederim