birumut_ Esma006 yaklaşık 1 senedir bekliyorum o güzel haberi bu ay olur inşallah testlerde yalancı pozitif görmekten anam ağladı 😂😂
Selim_Alparslan Esma006 Siz yeni dogum yapmamış miydiniz zaten? Tekrar mi gebelik düşünüyorsunuz yoksa Yanlış kişi mi hatırlıyorum 🙄 Bu portakal mevzusunu söyleyen siz degil miydiniz 😅
honeyandsun Amin inşallah 🙏🏻 Gebelik isteyenlere müjde, hamişlere de güzel bir süreç nasip etsin allahım 🌸
Esma006 birumut_ İnşallah alırız bu ay en güzel haberi canım ümidini yitirme aallah nasip eder inşallah ❤️
Esma006 Selim_Alparslan asit fln o muydu konu ben Haziran da doğum yaptım 5.ayin içindeyim doktorumda 6.ay dedi hemen ha demeye de olmuyor malesef Ekim’de geçen ay yani kimyasal oldu bu şekil canım ❤️
Selim_Alparslan Esma006 Aynen asit 😅 Rahim kendini 6 7 ayda anca toparlıyor minimum. O yuzden dedim sizinde vitaminlerinizin ve vucut toparlanma sürecinizi göz önünde bulundurursak uzmanlar 2 sene kendinizi toplanmanizi öneriyor. Sebebi nedir acaba bu kadar erken davranmanizin 🤭🥰
Esma006 Selim_Alparslan bebeğim iki günlükken vefat etti isteme sebebim bu yüzden belki de rabbim en iyisini bilir doktorum durumumu da bildiğinden seni anlıyorum demesinden 6 ay sonra düşün dedi
Selim_Alparslan Esma006 Nasil yani canım bebeğin doğduktan 2 gun sonra mi vefat etti 🥹 hasta miydi peki neyden dolayi vefat etti?
Esma006 Selim_Alparslan plesantadan ayrılmış oksijensiz besinsiz kalmış iç kanamam başlamış bir gün öncesinde ertesi gün de evde kanama gelince hemen gittik doğum başladı sandım ama acil sezeryan aldılar ölümden döndüm iki üç ünite kan kaybettim
hilalaselll4 Esma006 başınız sağ olsun çok üzüldüm ama inşallah Allah size en yakında zaman müjdeli haberi verecek🌸