hunilimom Seydos beyaz değil ama böyle etrafında beyaz beyaz şeyler var nasıl desem böyle boynumuz terler de orda siyah bi leke olur ya benimde öyle bi beyaz şeyler var sağ göğüs ucum var sol tarafim yok anlamadım valla
Sengulkrgz enfla ayyy guldurdun beniii 😃😃benimde maldan melalden ufak toz tanesi kadar var bana yetiyor bebege yetecek mi bilmem 😃😃😃
baykuskiz Benim hamileligin basından beri oyle bi sorunum var ve kupkuru artik canim da baya açıyor. Nemlendirici de kullandım ama daha çok oldu hic ise yaramadı. Bakalım cozum bulan var mi.
Fatmaa123 Seydos beyaz beyaz kabuklanıyor sanırsam genişledikce deri tazeliyor bazen alıyorum kabukları ama tekrar tekrar olusuyor
Ayazayaz Seydos evet Canım bendede vardı Doğumdan sonra çatlaklar için kullanılabilir die okumuştum bir çok yerde bende normalde Hindistan cevizi yağı veya nemlendiriciyle nemlendiriyordum fayda etmiyordu ama kantaron yağı hemen iyileştirdi yumuşacak yaptı
Seydos Fatmaa123 evet bende alıyorum tekrar oluşuyor anlamadigim şekilde çok da büyüme oluşmadı gerçi
Nurum10 Bende de var o beyazlaşmalar ama benim evlenmeden öncede vardı sol göğsümün ucu yarık gibi önemsemezdim şimdi 36+3 günlük hamileyim bebek emzireceğim için 2 hafta önce gittim doktora fito ve furacin krem verdi çok iyi geldi kuruduğundan oluyor nemlendirmek lazım emzirmeye başlamadan bir hafta önce de lanolin adında krem var onu kullanmaya başla bebek emsede birşey olmaz emzirdiğin sürece sür dedi Onuda duymuştum çok iyi geliyormuş