ysmnly basarratagun Ben 20. Haftada damar seyşrmesi gibi hissettim Haftadayım şuan resmen dayak yiyorum 😄 Demem o ki biraz erken canım korkma 🤍
Deletedmom_8793 basarratagun ikinci gebeliğim 14 haftadan beri hissediyorum şuan 17+5 olduk özellikle tatlı şeyler yiyip uzanınca hissediyorum
Masmavi- Hareket ediyorsa da mide de bağırsak hareketleri gibi hissedersin onu da tam anlayamazsın bebek haraketi mi bağırsak haraketi mi diye çok dikkatli dinlemen gerekiyor hissetmek için 20. Haftadan sonra daha iyi hissedersin hareketleri
gmzkml basarratagun 20 haftadan sonra hissetmeye başladım öncesinde bağırsak hareketi gibi hissediyorsun zaten şuan 22 haftalık tekme değil takla atıyor sanki 🤣
Havin49_ basarratagun ilk gebelikte 20 haftaya kadar hissedilmiyor genelikle erken hisseden illa olur ama genel olarak 20 hafta ve üstü hissediliyor ilk gebelikte
Hellgirls basarratagun 16 da başladım hissetmeye şuan 18 haftalık plasentanın konumundan dolayı erken hissediyormuşum plasentam rahmin arkasındaymış
srysmy 16dan beri hissediyorum zayıf olduğun için daha çabuk hissetmen normal demişti doktor akşam 9 gece 1 arası özellikle uzanırken hep hareketli gündüz pek hissedilmiyor 20. Haftada tam hissedersiniz sizde 🫶sağlikla doğsun bebişler