Aslanaslan Kızlar nasıl gecicek bu ya 14 haftalık olduk başından beri basurum öldüm ya çözümü olan var mı
edannnnur Aslanaslan büyük bir tekneye oturmanız lazım işine sıcak su dayanabileceğiniz kadar biraz tentirdiyot koyuyorum öyle rahatlatıyor ama doktora sorun mutlaka
ArasMom__ Aslanaslan merhaba benimde anal fissür olmuştu gebelikte. Hemodoid daha kötüdür tabii sıcak suya oturma banyoları hep yapın baharatlı acılı gazlı şeyler tüketmeyin günlük 2 litre su için. Hergün bir kase yoğurt tüketin
Siyahbeyaz_ Aslanaslan hindistan ceviz yağı şiş olan bölgeye sürün inan ondan sonra tekrarlama olmuyo. Benim tek çözümüm etkisi olan oydu. İnşallah size de fayda eder
Aslanaslan ArasMom__ benimde durumum öyle şuan yani iştahımı bile kesiyor bu durum doktora gittim söylemeyi unuttum
ArasMom__ Aslanaslan umarım düzelir benim çatlak olduğu için yemek yemek istemiyorum tıvaletim gelecek diye korkardım
yoncahan Aslanaslan merhaba hindistan cevizi yağından memnun kaldınız mı daha çok yakıyor mu makat bölgesine sürüldüğü zaman? Şuan nasılsınız geçti mi basur kabızlık?