teraziela Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor hamilelik genelde hep sizinle görüştüğümüzden sizi etiketledim merak ettim 🤗 @penbe_karisi @Busraaaakkk @vanilya_kokusu_
Busraaaakkk teraziela Benim iyi gidiyor çok şükür canım, bugün detaylı ultrasonum vardı cinsiyetimiz erkek, böbrekte az bi büyüme çıktı takip gerekli dedi. Sizler yaptırdınız mı siz de durumlar nasıl ?
penbe_karisi teraziela iyim çok sukurrr bacikomm sen nasilsinnn 22+1 oldukk çok şükür 2 kilo aldım mide bulantılarım hala devam ediyor bel ağrısıda eşlik ediyor buna çok şükür 😍🥰😍🥰🥰
vanilya_kokusu_ teraziela inşallah ya bugünde kuzenimin düğünü var en yakın arkadaşım bide gitmem lazım nasıl yapacam bilmiyorum
teraziela Busraaaakkk Salı günü ayrıntılıya gidicem canım bende 🙏 büyük bir sorun değildir inşallah takipte kalın tabi🙏pazartesi de aşı olcam Tetanoz ilk doz siz oldunuz mu?
Busraaaakkk teraziela İnsallah bakalım. Sağlık olacağı bana 20.haftanda gelirsin demişti tekrar arayacaklardı 20ye de yeni girdim zaten hafta içi sanırım olacağım
vanilya_kokusu_ teraziela evet ya dün gitim asi oldim panik oldum orda tansiyon aletine fobim var tansiyonum 14 çıktı sonra dinlendim biraz 12 ye indi dedi evde de git bak bir iki kez 11 olmuştu çok şükür anlık sanırım oldu 🤦🏻 çok kaygılı biriyim ya zor. Geçiyor
teraziela Busraaaakkk yaaa çok güzel göstermesine sevindim adı çook güzel🫶🧿 ne kadara yaptırdın ayrıntılıyı canım🙏
teraziela vanilya_kokusu_ Seninde ikinci gebelik deme iki doz mu olacaksın ben sordum doktoruma iki doz ol dedi🤭 o kadar da kaygılanma geçmez sana böyle 9 ay hamilelik döneminden sonra geçiyor mu peki bu kaygı durumun 🤭
vanilya_kokusu_ teraziela valla ilkk gebelikte geçti çok şükür kaygılar doğumdan sonra bunda da inşallah geçer ya benim hastane fobim var malesef 🥴 bebeğin cinsiyeti tam net belli değil kıza benziyor sadece dedi isim konusunda daha konuşmadij eşimle
teraziela penbe_karisi Bende iyiyim çok şükür ara ara mod düşüklüğü ağrılar oluyor ama geçiyor allahtan 🙏 🤗