vanilya_kokusu_ Kızlar yardım edinn napabilirim grip olmuşum durmadan öksürüyorum bebeğe bişey olacak korkuyorum 🥺 öksürmekten Kusuyorum ya sürekli napabilirim acile gitsem bişey yaparlarmi ya 🥺
teraziela vanilya_kokusu_ geçmiş olsun canım ballı süt iç limonlu su iç gün boyu birde mandalina ye iyi gelir benn bu şekilde atlattım ama çok kötüysen git tabi belki serum verirler ama öksürüğe çare olur mu 🤷♀️ bilmem 🥺
vanilya_kokusu_ teraziela bala.alerjim vae dün akşam mandalina yemekten sabah bir mide yanması ile uyandım varya
teraziela vanilya_kokusu_ Oda asitli ya faydalı ama yinede insanın kötü etkiliyor hamile olmasak belki o kadar yanma yapmaz 🤗
ylnydgd vanilya_kokusu_ ben de gribim iyileştim derken 1 hafta sonra tekrarladı. Limonlu su, mandalina ile iyileşmeye çalıştım o da fazla asitten mide ağrısı yaptı delirecektim. Kendi doktorumla konuştum antibiyotik verdi yavaştan toparlıyorum. Geçmiş olsun.
vanilya_kokusu_ ylnydgd bende dün gece mandalina yemekten sabah bir mide yanmasıyla uyandım kustum kaç defa
melikelina vanilya_kokusu_ grintuus diye bi şurup verdi doktor iyi geldi ama öksürük mahvediyor ya insanı
sibelipek3101 vanilya_kokusu_ canım Allah korusun doktora git hemen benim bir arkadssim oksuruyordu meğerse covid olmuş sonrasını soylemiyroum acile git bir ilaç bir şey yazsın oksuru kesecek
newchapter sibelipek3101 öksürük bende de var. Bebeğe zarar mı veriyormuş 😞 doktorum bebek korunaklı bir yerde öyle öksürükten hapşırıktan zarar gelmez demişti
vanilya_kokusu_ newchapter yav vermiyor ama kayınvalidem beni bir ara öyle korkuttu ki sağolsun yarabim zaten panik atak var bende
sibelipek3101 newchapter benim arkadaşım covid olmuş ama diyordu ki usuttum oksuruyorim yanımda olsurdu bir gün dedim ki bu öksürük nirmal dehil migdesi bulaniuotdu acı su geliurodu ağzından vikariyridu sonrasında covid olduğunu öğrendi ve o çok zorlamadan doalyi düşük yapti