aliimraan MS2 evet en güzel isim ama koymaktan korkarım çünkü büyüdüğünde akranları küfür falan ederse ne bilim çok günah
penbe_karisi Alya05 😁😁hafta içi daha erken yapıyorum kuşum 8 buçukta falan 😁😁😁😁pazar gunleri tembel oluyorm sanada afiyet olsunnnn😍🥰🥰
yldzmtlu aliimraan bizimde iki haftamız kaldı bizde bir türlü karar veremedik daha bir iki haftadır Barlas olarak düşündük
gebeyimgebesin aliimraan neden ya benim oğlum olursa alparslan koymayı düşünüyorum bence çok güzel isim 😂
yldzmtlu aliimraan Timurlarla moğollar zamanındaki bir savaşçının adı ilk oğlumda Beyazıt bizim çocuklar hep savasci🤣🤣🤣🤣
Masal2021 aliimraan oğlumun adı Ömer Talha ama asla Ömer koyma yemin ediyorum 10 çocuk buyutseydim böyle yormazdi beni 4 yaşında Talha koyabilirsin 😂
Alya05 penbe_karisi iş biter mi aşko 🤣 3 makina çamaşır beni bekliyor katlanmak için Mutfağı toplayacam. Ev toplu zaten pakizede mutfağı süpürsün (robotum ismi Pakize )😁😁. Bende o sırada çamaşır katlarım
Alya05 aliimraan Selim_Alparslan Alparslanmomm penbe_karisi bana uyarı verdiler kızlar. Kadın yüzünden Allah aşkına bu nedir ya
Alparslanmomm Selim_Alparslan adıyla yaşasın bizde kimlikte uzun olur zorluk yaşar diye kulağına ezanı Muhammed Alparslan olarak okuduk 🥰